Πάτρα: Δύο οι νεκροί του τροχαίου στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου- Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ ΝΕΟΤΕΡΑ

φωτο αρχείου

Δύο νεκροί – ένας άντρας και μια γυναίκα από την Αμαλιάδα – και ένας τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη το πρωί της Τρίτης στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλέικων.

Όλα συνέβησαν όταν ένα Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν ο άνδρας ηλικίας 54 ετών και μια γυναίκα 43 ετών, συγκρούστηκε με νταλίκα που μετέφερε σταφίδα.

Tο δυστύχημα έγινε στο 14ο χλμ της Πατρών – Πύργου, όταν η νταλίκα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες «δίπλωσε» πριν συγκρουστεί με το ΙΧ.

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά την 43χρονη κατέληξε και ο οδηγός του αυτοκινήτου που είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι. 

Από την σύγκρουση των δύο οχημάτων τραυματίστηκαν ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος νοσηλεύεται  στο νοσοκομείο «’Αγιος Ανδρέας» της Πάτρας. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την αστυνομία ο δρόμος παραμένει κλειστός. «Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων έχει διακοπεί στο 14ο χλμ της ΕΟ Πατρών- Πύργου στο ύψος των Τσουκαλεΐκων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας λόγω τροχαίου δυστυχήματος. Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών»

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ TEMPO24 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ

ΝΕΟΤΕΡΑ: Δύο τελικά οι νεκροί - ένας άντρας και μια γυναίκα από την Αμαλιάδα - και ένας τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλέικων.

Ο άνδρας είναι 54 ετών και η γυναίκα που μεταφέρθηκε νεκρή στο Νοσοκομείο 44

ΝΕΟΤΕΡΑ: Δυστυχώς δεν τα κατάφερε η γυναίκα που είχε τραυματιστεί στο τροχαίο και κατέληξε στο νοσοκομείο "Αγ. Ανδρέας" όπου μεταφέρθηκε, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας άνδρας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την σφοδρή σύγκρουση έχει τραυματιστεί σοβαρά ένα άτομο και είναι σε κρίσιμη κατάσταση ενώ ελαφγρύτερα έχουν τραυματιστεί και διακομισθεί στο νοσοκομείο άλλα τρεις επιβάτες του ΙΧ.

ΝΕΟΤΕΡΑ: Λόγω του σοβαρού τροχαίου έχει διακοπεί για τα οχήματα η εθνική οδός στο ρεύμα προς Πύργο.

Σοβαρό τροχαίο πριν λίγα λεπτά στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου στο ύψος των Τσουκαλεϊκων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φορτηγό έχει "διπλώσει" και αυτκίνητο που ακολουθούσε έπεσε πάνω στο ογκώδες όχημα.

 

Διαβάστε επίσης