Πάτρα: Οι συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα αποσφραγίζουν σήμερα το σπίτι της οδού Μπιζανίου ΝΕΟΤΕΡΑ - ΦΩΤΟ

 

ΝΕΟΤΕΡΑ: Οι δικηγόροι των συγγενών μαζί με πραγματογνώμονες μπήκαν νωρίτερα στο οίκημα της οδού μπιζανίου για να καταγράψουν όλα τα κινητά περιουσιασικά στοιχεία της άτυχης Ευγενίας Κούτρα.

Σήμερα αποσφραγίζονται οι δύο όροφοι του ακινήτου της 69χρονης σπιτονοικοκυράς Ευγενίας Κούτρα, επί της οδού Μπιζανίου, όπου διέμενε (στο ισόγειο) η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον σύζυγό της και τις τρεις κόρες τους.

Οι συγγενείς της εκλιπούσας έχουν τη δυνατότητα είτε να ανακαινίσουν και να ενοικιάσουν τα τρία σπίτια, είτε να πουλήσουν το πολυσυζητημένο ακίνητο στην Πάτρα.

Η διαδικασία θα γίνει το πρωϊ όπου και αναμένεται οι δικηγόροι των συγγενών μαζί με πραγματογνώμονες να προχωρήσουν σε καταγραφή των περιουσιακών στοιχείων που βρίσκονται εντός του διόροφου, ενώ ήδη έχει μεσίτης αναλάβει την πώλησή του, πυο σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχεται στο ποσό των 300.000 ευρώ.

Παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια θανάτου της σπιτονοικοκυράς, απότην Ασφάλεια Πάτρα, μετά την σχετική εισαγγελική εντολή.

Πάτρα: Σφραγίστηκε το σπίτι της σπιτονοικοκυράς Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη - Τι εντοπίστηκε στην έρευνα των Αρχών (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε επίσης