Πάτρα: Λύθηκε το… μυστήριο με την κοπέλα και το μαύρο τζιπ με τους δύο άνδρες

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Λύθηκε το… μυστήριο με τη νεαρή κοπέλα που κάποιοι φέρεται να επιβίβασαν με βίαιο τρόπο, σε ένα μαύρο τζιπ, το πρωί της Παρασκευής, στην Άνω Πόλη.

Σύμφωνα με όσα αρχικά έγιναν γνωστά στην Αστυνομία της Πάτρας, κατόπιν καταγγελίας πολιτών, δύο άνδρες έβαλαν με τη βία στο όχημα την κοπέλα και εν συνεχεία τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η Διωκτικές Αρχές της αχαϊκής πρωτεύουσας, ύστερα από έρευνα έφτασαν αρκετά σύντομα στα ίχνη των ατόμων που φέρεται να εμπλέκονται στο συμβάν και άμεσα οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών. Εκεί όμως μετά από εξηγήσεις που δόθηκαν και από τις δύο πλευρές (τους δύο άνδρες και την κοπέλα) δεν προέκυψε το παραμικρό σε βάρος τους ενώ η νεαρή ξεκαθάρισε πως ουδέποτε της ασκήθηκε βία και στο όχημα επιβιβάστηκε με τη θέλησή της.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το tempo24.news εξαρχής γνώριζε τόσο τον χρόνο όσο και τον τόπο του υποτιθέμενου βίαιου επεισοδίου, ωστόσο ανέμενε την εξέλιξη της υπόθεσης και την διασταύρωση των όσων αρχικά καταγγέλθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε επίσης