Πάτρα: 42χρονος πήγε με τα πόδια στο νοσοκομείο και “έσβησε” την ώρα των εξετάσεων

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, με έναν 42χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή, την ώρα που υποβαλλόταν σε εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news ο άτυχος 42χρονος πήγε πεζός στο Τμήμα Επειγόντων του ΠΓΝΠ -το οποίο εφημερεύει- δηλώνοντας στο προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος ότι αισθάνεται πόνους στο στήθος.

Κι ενώ άμεσα καρδιολόγοι τον παρέλαβαν και ξεκίνησαν να τον υποβάλλουν σε εξετάσεις, διαπιστώνοντας ότι έχει υποστεί έμφραγμα και ακολούθως θα υποβαλλόταν σε στεφανιογραφία, ο άνδρας έπαθε ανακοπή. Άμεσα τον οδηγούν στην αναζωογόνηση όπου εκεί γίνονται προσπάθειες ανάνηψης με ΚΑΡΠΑ οι οποίες δυστυχώς απέβησαν άκαρπες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Νοσοκομείο ενημέρωσε την Αστυνομία για το περιστατικό, ώστε να διακριβωθούν τα στοιχεία του άτυχου άνδρα, ενώ μετά το θάνατό του αποφασίστηκε η διενέργεια νεκροτομής.

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)