Πογιέτ: «Στόχος το Euro και να ανέβουμε στο ranking»

23/09/2022 | 20:14

Ο τεχνικός της Ελλάδας, Γκουστάβο Πογιέτ, στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση του Nations League με την Κύπρο στάθηκε στους στόχους που έχει η εθνική.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γκουστάβο Πογιέτ στη συνέντευξη Τύπου: 

Για ότι έχει αντιμετωπίσει τον Κετσπάγια ως ποδοσφαιριστής: «Ήταν άτυχος ο Κετσπάγια τότε θεωρώ γιατί ήταν στην ομάδα που έχασε. Ανυπομονώ να τον δω αύριο. Έχουμε και κοινό παρελθόν λόγω της ΑΕΚ όπου προπονήσαμε και οι δύο. Αύριο όλα είναι στα χέρια των παικτών και θα δώσουν το 100%».

Πως προσπαθεί να δώσει κίνητρο έξτρα στους παίκτες του: «Προσπαθώ συνέχεια να είναι οι παίκτες μου συγκεντρωμένοι σε έναν στόχο. Τον Ιούνιο ήταν η πρώτη θέση και ήρθε. Αυτή την στιγμή είναι να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια για να ανέβουμε στο ranking, μετά να προκριθούμε στο EURO. Περιμένουμε ένα ντέρμπι αύριο και έχουν νέο προπονητή οπότε δεν γνωρίζουμε πως θα παίξουν».

Ο τρόπος προσέγγισης: «Δεν θα σας πω και πολλά απλά το θέμα είναι πως προσπαθούμε να επικεντρωθούμε πάνω στον αντίπαλό μας. Δεν γνωρίζουμε αυτή τη νέα ομάδα της Κύπρου και προσπαθούμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε ότι κάνουμε. Δεν επικεντρώνομαι στους παίκτες που λείπουν αλλά σε αυτούς που έχω».

Για το αν υπάρχει στόχος: «Είναι στόχος για εμάς να βελτιώνεται η ομάδα και αυτό είναι ένα καλό τεστ για το μέλλον. Να υπάρχει πάθος και επιθυμία για νίκη. Είχαμε μία εξαιρετική προετοιμασία και να δείξει η ομάδα πως μπορεί να ανταποκριθεί σε ότι και να βρει απέναντί της».

sdna.gr

 

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Για το φλας ο άγριος ξυλοδαρμός του οδηγού λεωφορείου – Άφαντος ο δράστης της επίθεσης

Αίγιο: Για παρακώλυση συγκοινωνιών κατηγορούνται δύο αγροτοσυνδικαλιστές – Δικογραφία και για τον αποκλεισμό στην Αχαγιά

Τραγωδία σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού – Νεκρός Πατρινός οδηγός φορτηγού μετά από ανατροπή (ΦΩΤΟ)

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας