Μανωλάς: Πέρασε ιατρικά στην Αλ Σαρτζά και ανακοινώνεται

23/09/2022 | 18:17

Ο Κώστας Μανωλάς πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στην Αλ Σαρτζά, όπως γνωστοποίησε ο σύλλογος από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter, ενώ στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο 2+1 χρόνων και θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

Ο 31χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός, ο οποίος αποχωρεί για δεύτερη φορά (σ.σ: η πρώτη ήταν το 2014 για τη Ρόμα) από τον Ολυμπιακό, μετά την επιστροφή του τον περασμένο Δεκέμβριο από τη Νάπολι, αναμένεται να εισπράξει 4,5 έως 5 εκατομμύρια ευρώ για διετές συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου 2024.

Στη νέα ομάδα του ο Μανωλάς θα συναντήσει τον Βόσνιο Μιραλέμ Πιάνιτς, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στη Ρόμα από το 2014 έως το 2016.

 

ΠΗΓΗ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Ο παλαίμαχος διαιτητής βόλεϊ Σάββας Ιορδανίδης το θύμα της φωτιάς στον Καστελλόκαμπο