Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η Πρέσβης της Αυστρίας Hermine Poppeller

Την Πρέσβη της Αυστρίας στην Ελλάδα,  Hermine Poppeller, υποδέχτηκαν σήμερα στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας οι Αντιπεριφερειάρχες, Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίων Ζαΐμης και Συντονισμού Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Τάκης Παπαδόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν κυρίως ζητήματα που έχουν να κάνουν με την επισκεψιμότητα και τον τουρισμό, καθώς και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε ζητήματα τουριστικής ανάπτυξης. Μάλιστα, η κ. Poppeller, αφού τόνισε ότι η Ελλάδα δεν είναι μόνο τα νησιά και ο θερινός τουρισμός, υπογράμμισε τις ισχυρές δυνατότητες που έχει η περιοχή για την ανάπτυξη του χειμερινού τουρισμού όπως και θεματικών μορφών τουρισμού.

Στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκαν συνεργασίες που μπορούν να υπάρξουν με το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, όπως και με άλλους φορείς για την ανάπτυξη του περιηγητικού, αθλητικού και ιαματικού τουρισμού, προκειμένου να υπάρξει αύξηση της επισκεψιμότητας από την Αυστρία. Επίσης, τέθηκε και το ζήτημα πτήσεων από την Αυστρία προς τα αεροδρόμια της Δυτικής Ελλάδας. 

Παράλληλα, οι Αντιπεριφερειάρχες παρουσίασαν στην κ. Poppeller  το παραγωγικό προφίλ της περιοχής, καθώς και τις σημαντικές προσπάθειες εξωστρέφειας και συνεργασιών που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, με επίκεντρο την «Ολυμπιακή Γη» και το σύνολο των δυνατοτήτων της Δυτικής Ελλάδας στους τομείς του εμπορίου και των μεταφορών, της έρευνας και καινοτομίας, της πρωτογενούς παραγωγής, κλπ. 

Την κ. Poppeller  συνόδευε ο επίτιμος πρόξενος της Αυστρίας στην Πάτρα Ανδρέας Γεωργόπουλος.

Μαρία Κωνσταντάκη: «Κατάλαβα ότι δεν θέλω να κάνω παιδί, υπάρχει το μητρικό ένστικτο με το σκυλάκι μου»

Πώς θα καταλάβετε ότι έχει ξεκινήσει η περίοδος των δοντιών

Καύσωνας: Πώς επηρεάζει το πεπτικό και την άμυνα του οργανισμού

Ανακοίνωσε τον Στάικο η ΑΕΛ!

Ο Τραμπ επαναλαμβάνει ότι τα επιτόκια πρέπει να μειωθούν στο 1%

Μακρόν: Οι τελωνειακοί δασμοί εμποδίζουν την καταπολέμηση της φτώχειας

Κυριακή Γρίβα: Την Τετάρτη συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία της

Επιστολή διαμαρτυρίας του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί στον Κώστα Πελετίδη