Στο νοσοκομείο ο Τρύφωνας Σαμαράς

23/09/2022 | 16:20

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Τρύφωνας Σαμαράς για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο γνωστός κομμωτής θα κάνει επέμβαση στο διάφραγμα και στις κόγχες για δεύτερη φορά, καθώς δεν μπορεί να αναπνεύσει.

Η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” συνάντησε τον Τρύφωνα Σαμαρά έξω από το νοσοκομείο. «Θα κάνω εγχείρηση για το διάφραγμα και τις κόγχες. Δεν μπορώ να αναπνεύσω πιο πολύ στον ύπνο μου και αναγκαστικά πρέπει να κάνω χειρουργείο. Άργησα λίγο γιατί πήγα τη Νικόλ βόλτα και έστησα τον γιατρό. Πρέπει να αναπνέουμε σωστά γιατί βοηθάει την καρδιά και όσο μεγαλώνεις είναι πιο δύσκολο. Είναι η δεύτερη φορά που κάνω διάφραγμα, αλλά τώρα θα κάνω και κόγχες. Έχω πολύ άγχος γιατί θα κάνω μέθη. Δεν θα αλλάξω τη μύτη, είναι η φυσική μου», είπε μεταξύ άλλων ο Τρύφωνας Σαμαράς.

 

ΠΗΓΗ

 

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

Απέραντη θλίψη στην Αχαΐα που παραμένει σοκαρισμένη από την τραγωδία – Πώς έχασε την ζωή του ο μικρός Ανδρέας – Ανείπωτος πόνος για τους γονείς και τις αδελφούλες του – Αύριο η κηδεία του

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Πάτρα: Περιπετειώδης σύλληψη 35χρονου για ενδοοικογενειακό επεισόδιο – Επιχείρησε να αρπάξει το όπλο αστυνομικού