Ραμόνα Βλαντή: «Σοφία Χατζηπαντελή; Όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές!»

23/09/2022 | 10:38

 

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε μία αφοπλιστική συνέντευξη η Ραμόνα Βλαντή, η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη κόρη της που θεωρεί ότι δεν έχει στυλ, ενώ παράλληλα, ρίχνει τα βέλη της και για το GNTM.

«Η μικρή μου κόρη μου, επειδή της αρέσουν τα ρούχα και όλο αυτό μου παίρνει όλα τα πράγματα όλη την ώρα ενώ η μεγάλη θεωρεί ότι δεν έχω στυλ. Δεν τις αρέσουν τα ρούχα μου» είπε αρχικά η Ραμόνα Βλαντή.

«Η Έλενα Γαλύφα πήρε θέση δημοσιογράφου στο GNTM, δεν υπήρξε σε αυτό το χώρο, ούτε πέρασε από έξω. Influencer δεν μπορεί να γίνει αυτή που πουλάει μαϊντανό, πατάτες και κρεμμύδια στο Instagram. Σοφία Χατζηπαντελη; Όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές. Όταν έχεις πειράξει τα πάντα πάνω σου δεν μπορείς να κρίνεις», είπε.

Από τα «πυρά» της δεν ξέφυγε ούτε η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου. «Δεν άφησε τίποτα. Άοσμη. Δεν είμαστε όλοι τηλεοπτικοί», δήλωσε στο τέλος η Ραμόνα Βλαντή.

https://www.govastileto.gr/

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Πάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ – Ένας τραυματίας

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος

Πάτρα: Έριξαν κροτίδα σε σχολικό συγκρότημα – Τραυματίστηκε 12χρονος μαθητής

Πάτρα: Ελεύθερος με όρους και εγγύηση ο επιχειρηματίας για τα ναρκωτικά – Εμφανίστηκε στην Ανακρίτρια ο γιος και “τα πήρε όλα πάνω του”