Αχαΐα: Νέο χτύπημα της ΕΛ.ΑΣ στο κύκλωμα διακίνησης προϊόντων “μαϊμού” – Σύλληψη 46χρονου

 

Νέο χτύπημα στο κύκλωμα διακίνησης προϊόντων “μαϊμού” , στην Αχαΐα, από την Αστυνομία.

Χθες η Ασφάλεια Κ. Αχαΐας συνέλαβε 46χρονο που ήταν έτοιμος να διοχετεύσει στην αγορά ρούχα “επώνυμων” εταιρείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τις κινήσεις του άνδρα τις τελευταίες ημέρες και σε έφοδο που έκαναν σε αποθήκη που διατηρούσε στην Κάτω Αχαΐα εντόπισαν περισσότερα από 300 αθλητικά ρούχα , αλλά και στάμπες επώνυμων εταιρειών που θα “βάπτιζε” ο 46χρονος για να τα πουλήσει.

Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη επιτυχία της τοπικής ΕΛΑΣ στην πάταξη του παρεμπορίου, καθώς προ ημερών συνελήφθησαν πέντε άτομα στα οχήματα των οποίων εντοπίστηκαν χιλιάδες ρούχα “μαϊμού”  και σήμερα θα βρεθούν ενώπιον του ανακριτή με βαριές κατηγορίες.

Πάτρα: Στον Ανακριτή σήμερα οι 5 συλληφθέντες – Από την επιχείρηση με τα “μαιμού” ρούχα… στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πύργος: Δένδρο έπεσε πάνω σε εν κινήσει τρένο – Στο νοσοκομείο ο μηχανοδηγός- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Πάτρα: “Λύγισαν” στην κηδεία του 19χρονου Νικόλα – ΦΩΤΟ