Τόνια Παπαλεξάτου: Όλοι μαζί με τις γυναίκες του Ιράν

23/09/2022 | 08:59

 

Το μέλος της κεντρικής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Τόνια Παπαλεξάτου δήλωσε ..

Η Μάχσα Αμινί χάνει τη ζωή της μόλις 22 ετών στο Ιράν. Ο λόγος; Δε φορούσε σωστά τη μαντήλα της. Γυναίκες κατώτερα όντα, σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία που κυριαρχεί ο φασισμός και η θεοκρατία. Όλοι μαζί με τις γυναίκες του Ιράν. Με τις γυναίκες που αγωνίζονται να αλλάξουν τη μοίρα τους. Που θέλουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια και ίσα δικαιώματα.

Τόνια Παπαλεξάτου: Όλοι μαζί με τις γυναίκες του Ιράν

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)