Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

 

Κριός
Η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 6ο οίκο σου για πάνω από δυο μέρες και βρίσκεις πολλά για να σε κρατήσουν απασχολημένη. Είναι μια καλή περίοδος του σεληνιακού μήνα για να ασχοληθείς με μικροδουλειές και λεπτομέρειες. Σειρά έχει η οργάνωση και η ταξινόμηση. Ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στον τομέα της υγείας και της εργασίας σου σήμερα, ειδοποιώντας σε για έργα ή προγράμματα που απαιτούν μια δεύτερη ματιά. Παλιά προβλήματα με τη δουλειά μπορεί επίσης να επανεμφανιστούν.

Ταύρος
Η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 5ο οίκο σου και ρυθμίζεις τις ανάγκες σου για χαρά, αυτοέκφραση και αγάπη. Επίσης σήμερα ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στον τομέα την ψυχαγωγίας, του ρομαντισμού και της δημιουργικότητάς σου. Η επικοινωνία δεν είναι απλή, ωστόσο μπορείς να μάθεις πολλά από το να βλέπεις και να προσεγγίζεις τα πράγματα με νέο τρόπο, ίσως επαναλαμβάνοντας κάποια πράγματα και να τα βελτιώνεις αυτή τη φορά.

Δίδυμοι
Η Σελήνη μετακομίζει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και είναι μια πιο στοχαστική εποχή του σεληνιακού μήνα. Επίσης σήμερα ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στον ίδιο τομέα προκαλώντας την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με την οικογένεια και να αναδιοργανώσεις τη ζωή σου στο σπίτι. Έχεις την ευκαιρία να ενισχύσεις, να επαναλάβεις ή να ξανασκεφτείς ορισμένα θέματα προς όφελος σου. Το παιχνίδι του έρωτα ωστόσο σε εξιτάρει και θέλεις να αφεθείς στα παιχνίδια του.

Καρκίνος
Η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 3ο οίκο σου και η επιθυμία σου για ποικιλία και λαχτάρα για επαφή αυξάνεται. Επίσης σήμερα ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στον τομέα της επικοινωνίας σου και μπορεί να επανέρχεσαι σε πρόσφατες αποφάσεις και έργα μέχρι τις 2/10. Θέματα που αφορούν σε σπουδές και βασικές επικοινωνίες μπορεί να περιλαμβάνουν σύγχυση, καθυστερήσεις ή οπισθοδρόμηση. Επιδίωξε να είσαι πιο προσεκτική με τις αλληλεπιδράσεις καθώς οι πιθανότητες να παρεξηγηθείς είναι μεγάλες.

Λέων
Η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 2ο οίκο σου όπου τείνει να σε σταθεροποιεί και να ενθαρρύνει την ανάγκη σου για προβλεψιμότητα για πάνω από δυο μέρες. Επίσης σήμερα ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στον οικονομικό σου τομέα, προκαλώντας επανεξέταση των οικονομικών θεμάτων. Μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βρεις χαμένα αντικείμενα ή να ανακαλύψεις πληροφορίες που έχασες την πρώτη φορά. Θα κοιτάς τα πράγματα από μια νέα ή διαφορετική οπτική γωνία που μπορεί να οδηγήσει σε νέα συμπεράσματα.

Παρθένος
Ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει σήμερα στο ζώδιο σου όπου θα περάσει το υπόλοιπο της ανάδρομης πορείας του μέχρι τις 2/10, αλλά ενώ είναι ακόμα ανάδρομος κάποια προσωπικά σχέδια μπορεί να καθυστερήσουν ή να υποχωρήσουν. Είναι καιρός να αναθεωρήσεις αντί να βγάλεις σημαντικά συμπεράσματα ή να ολοκληρώσεις συμφωνίες. Δώσε στον εαυτό σου χώρο να σκεφτεί και να αποφασίσει αντί να πιέζεσαι. Η Σελήνη αργότερα μεταβαίνει στο ζώδιο σου και μπορεί να νιώσεις σαν να ζωντανεύεις συναισθηματικά.

Ζυγός
Ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής αφού πέρασε λίγο χρόνο στο ζώδιο σου. Ενώ ο Ήλιος μόλις μπήκε στο ζώδιο σου και έχει περισσότερη επιρροή και προσωπική παρουσία μπορεί να υπάρχει λίγο μυστήριο γύρω σου. Η λήψη αποφάσεων μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αλλά μπορεί να απαιτεί περισσότερο χρόνο. Το μυαλό σου πιθανά να επιστρέφει σε παλιά προβλήματα. Ορισμένες από τις αποφάσεις που ελήφθησαν και τα έργα που ξεκίνησαν τον τελευταίο καιρό μπορεί να τεθούν προς αναθεώρηση.

Σκορπιός
Η Σελήνη έρχεται σε αρμονία με το ζώδιο σου σήμερα και η προσοχή σου στρέφεται συχνότερα στις ελπίδες, τα όνειρα και τους στόχους ευτυχίας σου. Ο ανάδρομος Ερμής υποχωρεί στον κοινωνικό σου τομέα όπου θα παραμείνει για το υπόλοιπο του ανάδρομου κύκλου του μέχρι τις 2/10. Η επικοινωνία με συνεργάτες, ομάδες και φίλους μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο παρεξηγήσεων. Είναι καιρός να γεννήσεις καινούριες ιδέες για τη μελλοντική σου ευτυχία αλλά μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με πληροφορίες που λείπουν ή ασαφείς σκέψεις.

Τοξότης
Ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει σήμερα στον δημόσιο και επαγγελματικό σου τομέα και είναι σημαντικό να δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείς. Μπορεί να βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, αλλά να θυμάσαι ότι οι πληροφορίες είναι πιθανώς ελλιπείς. Είναι μια καλή στιγμή για αναθεώρηση, αλλά όχι η καλύτερη για ξεκάθαρες απαντήσεις. Εάν υπάρχουν καθυστερήσεις έχεις την ευκαιρία να δεις ένα θέμα με διαφορετικό μάτι. Ωστόσο είναι μια καλή στιγμή για επιχειρηματικές ιδέες που είναι λίγο έξω από το κουτί αλλά είναι εφαρμόσιμες.

Αιγόκερος
Η Σελήνη κινείται σε αρμονία με το ζώδιο σου και ανυπομονείς. Ο ανάδρομος Ερμής εισέρχεται ξανά στον τομέα της περιπέτειας και της μάθησης σήμερα προκαλώντας ίσως κάποιες καθυστερήσεις ή αναθεώρηση πρόσφατων αποφάσεων που σχετίζονται με την εκπαίδευση, τις εκδόσεις και τα ταξίδια. Η επιστροφή στις παλιές σπουδές είναι πλέον δυνατή. Να είσαι σε εγρήγορση για την πρόωρη επικοινωνία για θέματα που δεν έχεις ακόμη όλα τα δεδομένα.

Υδροχόος
Ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει σήμερα στον τομέα της οικειότητας σου και ενώ συνεχίζει να είναι ανάδρομος μέχρι τις 2/10, μπορεί να συζητήσεις οικονομικά ή να επανέρθουν οικείες συνομιλίες από το παρελθόν. Επιδίωξε να εξετάσεις τα προβλήματα ιδιαίτερα αυτά που περιστρέφονται γύρω από τα κοινά οικονομικά, τα χρέη και την ισορροπία δυνάμεων σε μια σχέση από μια νέα οπτική γωνία ή προοπτική. Θα είσαι σε καλύτερη θέση για να πάρεις αποφάσεις μετά από τις 2/10.

Ιχθείς
Η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 7ο οίκο σου και αναζητάς ανατροφοδότηση και ισορροπία. Επίσης σήμερα ο ανάδρομος Ερμής υποχωρεί από τον τομέα της συνεργασίας σου και ένα θέμα σχέσης που νόμιζες ότι είχε επιλυθεί μπορεί να επανεμφανιστεί. Είναι καλύτερη η στιγμή για να κοιτάξεις πίσω, να αναθεωρήσεις και να σκεφτείς παρά να αναλάβεις νέες δεσμεύσεις ή να αναζητήσεις άμεσες απαντήσεις από άλλους. Οι καθυστερήσεις μπορεί να είναι ενοχλητικές, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσουν σε περισσότερη σαφήνεια.

https://www.newsit.gr/

Διαβάστε επίσης