Πάτρα: Αστατος καιρός σήμερα, με νέα πτώση θερμοκρασίας - Ερχεται ζέστη το Σαββατοκύριακο

 

Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα Παρασκευή, ενώ θα σημειωθεί και νέα πτώση της θερμοκρασίας, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη θα υπάρχει συννεφιά , αλλά και διαστήματα με αίθριο καιρό, ενώ υπάρχει πιθανόατητα της μεσημβρινές ώρες για έντονη βροχόπτωση.

Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 21 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 3 μποφόρ. Η υγρασία θα "αγγίξει" το 90%.

Εντελώς διαφορετικό θα είναι το σκηνικό του καιρού το Σαββατοκύριακο με ηλιοφάνεια και σημενατική άνοδο της θερμοκρασίας.

Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις. Βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, στη Δυτική Στερεά, στην Πελοπόννησο και στην Κρήτη. Τοπικές βροχές και ενδεχομένως μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν επίσης σε τμήματα του Ιονίου, τη Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της υπόλοιπης Στερεάς και της Εύβοιας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 19 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 3 έως 21, στην Ήπειρο από 9 έως 26 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 7 έως 25, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 23-24 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 25 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 12 έως 23-25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 4-5 μποφόρ.

Διαβάστε επίσης