Κ. Σβόλης: Κατ’ επίφαση κόπτονται υπέρ αδυνάτων και πτωχών

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» Κώστας Σβόλης έκανε την εξής τοποθέτηση:

“Τα απολογιστικά στοιχεία του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) είναι καταπέλτης για τους κατ΄ επίφαση φιλολαϊκούς τοπικούς άρχοντες της Δημοτικής Αρχής. Επί εγκεκριμένου ποσού 1.380.000 ευρώ για έξοδα λειτουργίας συσσιτίων, η Δημοτική Αρχή δαπάνησε το 2021 μόλις 479.125,33 ευρώ (34,7%).

Κατά τα άλλα κοπτόμεθα υπέρ αδυνάτων και φτωχών. Σε διάστημα 9 μηνών το 2022 έχουν πραγματοποιηθεί μόλις 3 διανομές τροφίμων σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.

Ως αντιπολίτευση δεν ασκούμε κριτική μόνο σε προθέσεις, αλλά κυρίως σε πλημμέλειες και σε αρνητικά αποτελέσματα.”

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Φονικός ξυλοδαρμός στην Πάτρα: Ένταση έξω από τα δικαστήρια, έκλεισαν το δρόμο οι συγγενείς του 31χρονου – Στον εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες του “Αβαντάζ” (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)