Πάτρα: Στη φυλακή ο 51χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση 14χρονης

Προφυλακίστηκε ο 51 χρόνος από την Πάτρα, που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις και κατάχρηση ανηλίκου, μετά την απολογία του στον ανακριτή σήμερα το πρωί.

Ο 51χρονος προέρχεται από τον στενό οικογενειακό κύκλο της ανήλικης (εξάδελφος της μητέρας) και είχε αναλάβει, τους τελευταίους μήνες, να προσέχει τη 14χρονη για κάποιες ώρες. Ωστόσο, σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας της ανήλικης, ο κατηγορούμενος εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Η μητέρα της 14χρονης, μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβαινε στην κόρη της, κατήγγειλε τον 51χρονο στην αστυνομία.

Η δικογραφία, που σχηματίσθηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και εκδόθηκε σε βάρος του από τον Ανακριτή Πατρών ένταλμα σύλληψης.

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα