Ρίκα Διαλυνά: Αν είχα κάνει έγκλημα θα είχε ξεχαστεί, το όχι στον Μάρλον Μπράντο δεν ξεχάστηκε

"Για μένα η ζωή είναι τύχη"

Η Ρίκα Διαλυνά σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ μίλησε για την πορεία της αλλά και για τη νίκη στα καλλιστεία.

«Η ζωή μου είναι μια σύμπτωση και ένα όνειρο διότι από μικρό παιδάκι έκανα όνειρα. Πάντα έκανα όνειρα στη ζωή μου και φαίνεται ο Θεούλης με είδε καλό παιδί και είπε να μου τα πραγματοποιήσει. Είχα επηρεαστεί τότε από τα έργα της Σίρλεϊ Τέμπλ και είχα ονειρευτεί την Αμερική. Έλεγα θέλω να πάω στο Αμέρικα, στο Αμέρικα έτσι λέγαμε τότε την Αμερική» είπε αρχικά η αγαπημένη ηθοποιός.

«Πιστεύω πάρα πολύ, μα πάρα πολύ, στην τύχη! Για μένα η ζωή είναι τύχη, αγάπη για αυτό που ήθελα και άρχισαν όλα από τη μια στιγμή στην άλλη. Δεν το ένιωθα σαν ανάγκη το να βρεθώ στο Χόλιγουντ, να βρεθώ με ηθοποιούς και να ακολουθήσω αυτό το επάγγελμα» πρόσθεσε.

«Όταν ήμουν στην Γερμανία, είχε αρρωστήσει ο πατέρας μου. Μου έδωσαν 24 ώρες άδεια για να δω τον πατέρα μου. Με ειδοποίησαν ενώ γύριζα ότι έφυγε  πατέρας μου.
Αρρώστησε τότε και η μαμά μου και αποφάσισα να γυρίσω για 6 μήνες» αποκάλυψε η Ρίκα Διαλυνά.
«Τα καλλιστεία μπήκαν στη ζωή μου κατά λάθος, δεν μπήκαν από μένα και μάλιστα πολύ άσχημα. Είχα φύγει από την Κρήτη για να πάω στην Αθήνα να σπουδάσω, κάποια στιγμή βλέπουμε στην εφημερίδα για τα καλλιστεία το όνομα μου. Ο πατέρας μου έγινε τόσο έξω φρενών διότι νόμιζε ότι εγώ είχα βάλει την φωτογραφία ενώ δεν ήταν από μένα αλλά από έναν φίλο της θείας μου» περιέγραψε.

«Είμαι η μόνη σταρ Ελλάς που έχει πάει με δικά της έξοδα. Διότι μου έδωσαν από την εφημερίδα πέντε ονόματα για να πάω να ζητήσω χρήματα. Όταν το είπα στον πατέρα μου έγινε τόσο έξω φρενών… Μου λέει είναι δυνατόν να σου λέει η εφημερίδα που τα διοργανώνει να σου λέει κάτι τέτοιο; Μου έκανε αυτός τα έξοδα λοιπόν. Μου είπε θα πας» ανέφερε η ηθοποιός.

«Στα καλλιστεία μας πήγαν να δούμε τον Μάρλον Μπράντο. Εγώ έμεινα στην άκρη. Με ρώτησε γιατί δεν πήγα. Με ρώτησε τι θα έκανα εκείνο το βράδυ και μου ζήτησε να βγούμε. Του απάντησα όχι. Στη συνέχεια μου είπε ότι δεν θα είμαστε μόνοι. Εγώ σκεφτόμουν ότι ο μπαμπάς μου μου είπε να μην βγω με κανέναν. Του είπε όχι ευχαριστώ. Οι δημοσιογράφοι θεώρησαν ότι ήταν κάτι φοβερό, ένα κοριτσόπουλο να πει όχι στον Μάρλον Μπράντο. Αν είχα κάνει έγκλημα θα είχε ξεχαστεί, το όχι στον Μάρλον Μπράντο δεν ξεχάστηκε» σημείωσε.

 

ΠΗΓΗ

 

Διαβάστε επίσης