Βάσω Λασκαράκη: Οι δηλώσεις της για τη συνεργασία με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»

 

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για τη νέα κωμική σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 21:00. Η γνωστή ηθοποιός υποδύεται μία από τις τρεις συνονόματες ηρωίδες: «Είναι μια πολύ ωραία κωμωδία, πολύ γρήγορη, με πολλές εναλλαγές, για τρεις γυναίκες σε διαφορετική δεκαετία της ζωής τους, με τα προβλήματά τους, τις οικογένειές τους. Ψάχνουν να βρουν άντρες, έχουν άντρες, δεν τα πάνε καλά, θέλουν κάτι άλλο…» ανέφερε η Βάσω Λασκαράκη.

Για το διάστημα που απείχε από την τηλεόραση παραδέχτηκε ότι το είχε ανάγκη, αλλά ότι προς το τέλος άρχισε να της λείπει η δουλειά: «Ήταν μια ευκαιρία να έρθω πιο κοντά με το παιδί μου, να γνωρίσω λίγο καλύτερα τον άντρα μου, να ζήσω λίγο με την οικογένειά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στη συμμετοχή του πρώην συζύγου της στη σειρά, η Βάσω Λασκαράκη απάντησε: «Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα παίζει στο “Μαίρη Μαίρη, Μαίρη” με τη Νίκη Λάμη. Τηλεοπτικά έχουμε να συναντηθούμε από την Πολυκατοικία. Δεν έχω σκεφτεί για το αν μπορεί να συναντηθούμε ξανά τηλεοπτικά, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Του ταιριάζει αυτός ο ρόλος, το είχαν δει ο Μιχάλης και ο Θανάσης».

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης