“Λαχτάρισαν” μεσοπέλαγα οι τουρίστες – Ακινητοποιήθηκε το σκάφος τους

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ιθάκης, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ότι το Ι/Φ σκάφος “PAULA ROSA” σημαίας Μεγ. Βρετανίας, με τέσσερις αλλοδαπούς επιβαίνοντες, βρίσκεται σε δυσχερή θέση λόγω μηχανικής βλάβης,  στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά Ιθάκης.
Άμεσα προς παροχή συνδρομής απέπλευσε το Ε/Γ-Τ/Ρ  “ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ” Ν. Λευκάδας 193, στο οποίο επέβαινε στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής και με τη συνδρομή του οποίου το “PAULA ROSA” ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια στο λιμένα Βαθέως Ιθάκης.
Από το Λιμεναρχείο Ιθάκης απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω σκάφους μεχρι την προσκόμιση σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, ενώ από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
 

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός (ΦΩΤΟ)

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Θανάσης Γκώγκος