“Λαχτάρισαν” μεσοπέλαγα οι τουρίστες – Ακινητοποιήθηκε το σκάφος τους

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ιθάκης, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ότι το Ι/Φ σκάφος “PAULA ROSA” σημαίας Μεγ. Βρετανίας, με τέσσερις αλλοδαπούς επιβαίνοντες, βρίσκεται σε δυσχερή θέση λόγω μηχανικής βλάβης,  στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά Ιθάκης.
Άμεσα προς παροχή συνδρομής απέπλευσε το Ε/Γ-Τ/Ρ  “ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ” Ν. Λευκάδας 193, στο οποίο επέβαινε στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής και με τη συνδρομή του οποίου το “PAULA ROSA” ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια στο λιμένα Βαθέως Ιθάκης.
Από το Λιμεναρχείο Ιθάκης απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω σκάφους μεχρι την προσκόμιση σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, ενώ από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
 

Ποιοι γιορτάζουν 8 Ιουλίου – Σε ποιους λέμε σήμερα Χρόνια Πολλά

Αθηνά Ωνάση: Εντυπωσίασε στο Παρίσι σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση της

Εντυπωσιακή αύξηση των δηλωθεισών υπερωριών τον Μάιο – Ο κλάδος που κατέγραψε τετραψήφια άνοδο

Ρώσος έστειλε ύποπτο φάκελο στη Βουλή με παραλήπτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Η λευκή σκόνη που περιείχε κίνησε τις υποψίες

Αγγλία: Τα παιδιά «ζουν σχεδόν σε επίπεδα φτώχειας όπως του Ντίκενς»

Υιοθετήσατε γάτα; Πώς να κερδίσετε την εμπιστοσύνη της

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε έκλεισε τα 79 – Η αφιέρωση της συζύγου του

Συναγερμός στη Βουλή για ύποπτο φάκελο