Σκωτία – Ουκρανία 3-0: Άνετη νίκη και πρωτιά στον όμιλο για τους Σκωτσέζους

 

 

Η Σκωτία ήταν ανώτερη από την Ουκρανία της οποίας και επικράτησε με 3-0, ανεβαίνοντας πλέον μόνη πρώτη στον όμιλο της.

Η Σκωτία ξεπέρασε χωρίς πρόβλημα το εμπόδιο της Ουκρανίας, στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής για τον πρώτο όμιλο του Nations League, επικρατώντας με 3-0.

Οι Σκωτσέζοι ήταν ανώτεροι καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης, ειδικά στο δεύτερο μέρος εκεί όπου κατάφεραν να σημειώσουν και τα τρία τέρματα τους. Από το 60′ και μετά οι γηπεδούχοι άσκησαν μεγάλη πίεση στους Ουκρανούς, χάνοντας με τον Άνταμς διπλή ευκαιρία στο 63′. Ο 26χρονος επιθετικός έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η δεύτερη του προσπάθεια.

Το γκολ για τους γηπεδούχους τελικά ήρθε στο 70ο λεπτό του αγώνα, με τον Μακγκίν να σουτάρει μέσα από την περιοχή, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Δέκα λεπτά μετά, η Σκωτία βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φρέιζερ, ο Ντάικς έκανε τη σκαστή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι. για το 2-0. Στο 87′ ο Ντάικς, «χτύπησε» ξανά για το τελικό 3-0.

ΣΚΩΤΙΑ: Γκόρντον, Πάτερσον (26′ Χίκι), ΜακΤόμινεϊ, Χέντρι, ΜακΚένα, Τίρνεϊ, Άρμστρονγκ, ΜακΤζίν, ΜάκΓκρέγκορ, Κρίστι και Άνταμς.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Ντόβμπικ (67′ Γιάρεμτσουκ), Μούντρικ, Μαλινόφσκι, Πιχαλιόνοκ, Γιαρμολένκο, Στεπανένκο (46′ Σιντορτσούκ), Μιχαϊλιτσένκο, Ματβιγιένκο, Μποντάρ, Καραβάγιεν, Τρουμπίν.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης