Η εξομολόγηση του Χρήστου Βασιλόπουλου: «Ο πατέρας μου πέθανε στη φυλακή»

22/09/2022 | 08:32

 

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο οποίος προχώρησε και σε μια εξομολόγηση για τον πατέρα του.

«Ήμουν γιος κάποιου που δεν ήταν ποτέ στην ζωή μου, το αποδέχτηκα από πολύ μικρός. Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν στην Αμερική κι εκείνος στην φυλακή. Στον γιο μου θέλω να είμαι ο πατέρας που ποτέ δεν είχα», είπε αρχικά ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Στη συνέχεια ο Χρήστος Βασιλόπουλος αναφέρθηκε στη σύζυγό του λέγοντας: «Η Σάρα είναι κομμώτρια και έχει κάνει αρκετούς διάσημους στο Χόλυγουντ, όπως τις αδελφές Καρντάσιανς, την Πάρις Χίλτον και άλλους ηθοποιούς».

https://www.govastileto.gr/

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στη Διεύθυνση Μεταφορών ΦΩΤΟ

Τραγωδία: Πώς έχασε την ζωή του 49χρονος πατρινός στην Φωκίδα

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ανήλικες που ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο μαθήτρια κατά τη διάρκεια εκδρομής