Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

 

Κριός
Ο Ήλιος κινείται σε αντίθεση με το ζώδιό σου σήμερα για μια επίσκεψη μέχρι τις 23/10. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου έρχεσαι σε πιο ισορροπημένη κατάσταση ύπαρξης και αποκτάς μια ευρύτερη προοπτική για το τι χρειάζεσαι και θέλεις από τη ζωή σου. Μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη εστίαση στη συντροφικότητα ή τις συνεργασίες και μπορείς αναμφίβολα να επωφεληθείς από τις γνώσεις ενός σημαντικού άλλου. Με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή να ενώνονται στον ίδιο τομέα του χάρτη σου μπορεί να υπάρξει η αρχή μιας νέας σκέψης σχετικά με μια σχέση ή με τις ανάγκες σου.

Ταύρος
Ο Ήλιος κατευθύνεται στον τομέα της δουλειάς και της ρουτίνας σου ξεκινώντας έναν κύκλο διάρκειας ενός μήνα που είναι εξαιρετικός για να ασχοληθείς με τις καθημερινές υποθέσεις σου, τη δουλειά και την υγεία σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις βελτιώσεις σε αυτούς τους τομείς. Νέα ξεκινήματα είναι πιθανά και ακόμη περισσότερο με την εμφάνιση της νέας Σελήνης στις 25/9. Σήμερα με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή να κατευθύνονται προς την ευθυγράμμιση αρχίζεις να βλέπεις παλιές ρουτίνες, έργα εργασίας και εγχειρήματα υπό ένα εντελώς νέο πρίσμα.

Δίδυμοι
Ο Ήλιος κινείται στον τομέα της χαράς και της δημιουργικότητάς σου και θα διασχίσει αυτήν την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη μέχρι τις 23/10. Εάν εργάζεσαι πολύ σκληρά ή σκέφτεσαι υπερβολικά, αυτή είναι η στιγμή για να βρεις τρόπους να απαλλαγείς από το άγχος και να προσθέσεις περισσότερες παιχνιδιάρικες ή δημιουργικές δραστηριότητες στη ζωή σου. Το να αφιερώνεις χρόνο για αναψυχή είναι σημαντικό τώρα αν και μπορεί κάλλιστα να σου βγει φυσικά. Με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ήλιο να ευθυγραμμίζονται είσαι σε εξαιρετική θέση να δεις ένα παρελθοντικό χόμπι, να αυξήσεις τον ρομαντισμό και τη δημιουργικότητα με έναν ολοκαίνουριο τρόπο.

Καρκίνος
Ο Ήλιος μετακομίζει στον ηλιακό 4ο οίκο σου δίνοντας έμφαση στην επανασύνδεση με τις ρίζες σου. Είναι καιρός όχι μόνο να αναζητήσεις περισσότερη οικειότητα, ασφάλεια και άνεση, αλλά και να τιμήσεις τις ανάγκες σου για αυτά τα πράγματα. Τα εσωτερικά θέματα αποκτούν μεγαλύτερη σημασία τώρα και μέχρι τις 23/10 η ενασχόληση με δραστηριότητες οικοδόμησης εμπιστοσύνης μπορεί να είναι πιο επωφελείς. Μέσα από σκέψεις, νέες πληροφορίες, συζητήσεις ή συναντήσεις σήμερα, μπορεί να αποκτήσεις περισσότερες πληροφορίες για θέματα του παρελθόντος ιδιαίτερα αυτά που σχετίζονται με την παιδική ηλικία ή την οικογένεια και τη ζωή στο σπίτι.

Λέων
Ο Ήλιος κατευθύνεται στον τομέα της επικοινωνίας σου σήμερα ξεκινώντας έναν κύκλο περισσότερης περιέργειας, μάθησης και νοητικής δραστηριότητας που διαρκεί μέχρι τις 23/10. Ο Ερμής εξακολουθεί να είναι ανάδρομος περιπλέκοντας μερικά από τα θέματα και η ώθηση είναι να απλώσεις το χέρι και να επικοινωνήσεις περισσότερο απ’ το συνηθισμένο, αλλά μπορεί να υπάρξουν εμπόδια στον δρόμο σου. Μάλλον θα νιώσεις πιο ελεύθερη με αυτό μετά τις 2/10. Μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή για να ανακαλύψεις ξανά ένα παλιό ενδιαφέρον ή να δεις πως κάποιες καταστάσεις δεν σε εξυπηρετούν πλέον.

Παρθένος
Ο Ήλιος φεύγει από το ζώδιό σου και εισέρχεται στον τομέα των πόρων σου σήμερα. Αυτή η διέλευση στρέφει την προσοχή σου στις πρακτικές υποθέσεις, τα οικονομικά θέματα και την κατασκευή ή ανάπτυξη των έργων και των πόρων σου. Με τον ανάδρομο Ερμή να ευθυγραμμίζεται με τον Ήλιο διαισθάνεσαι νέες ιδέες σχετικά με τα οικονομικά σου. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παρελθόν ή μια νέα σκέψη για ένα παλιό πρόβλημα μπορούν να προκύψουν σήμερα. Μπορεί να είναι η αρχή μιας νέας κατεύθυνσης που μπορεί ακόμα να μην είναι ξεκάθαρη, αλλά θα μπορούσε να είναι αρκετά σημαντική.

Ζυγός
Ο Ήλιος κατευθύνεται στο ζώδιό σου και αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος αναζωογόνησης και πρόκειται να αυξηθεί περαιτέρω μετά τη νέα Σελήνη στις 25/9. Αυτός ο κύκλος δίνει έμφαση στην προσωπική σου εικόνα, στην εμφάνιση, τα σχέδια και τις ανάγκες. Ως αρχή μιας νέα ηλιακής χρονιάς για σένα είναι καλύτερο να ξεκινήσεις με καλή διάθεση. Ο ανάδρομος Ερμής οδεύει προς την ευθυγράμμιση με τον Ήλιο σήμερα, και είναι μια σημαντική στιγμή για να δεις με νέα οπτική τις πρόσφατες αποφάσεις ή τα σχέδιά σου.

Σκορπιός
Ο Ήλιος κατευθύνεται στον ηλιακό 12ο οίκο σου σήμερα και ξεκινά μια εποχή του ηλιακού έτους για αυξημένη εστίαση στην ανάπαυση, για επεξεργασία, για αποτοξίνωση, αλλά και για να αφήσεις πίσω σου υπερβολικά ή ξεπερασμένα έργα και καταστάσεις. Μέχρι τις 23/10 θα μπορούσες να έχεις να κάνεις με χαλαρά άκρα και να τακτοποιηθείς σε συναισθηματικό επίπεδο. Δίνεις περισσότερη προσοχή στη σωματική και συναισθηματική αναπλήρωση. Σήμερα μπορεί να δεις ένα παλιό πρόβλημα ή έργο με νέο πρίσμα ή να φτάσεις σε ένα σημείο καμπής αφού αναθεωρείς διάφορες κατευθύνσεις ή εγχειρήματα.

Τοξότης
Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευσή του στον κοινωνικό σου τομέα σήμερα και θα συνεχίσει να τον επισκέπτεται μέχρι τις 23/10. Εστιάζεις σε νέα ξεκινήματα, έργα και ιδέες και μπορεί να αισθάνεσαι αρκετά αισιόδοξη για το πού μπορείς να οδηγηθείς. Μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή για να πειραματιστείς με νέες ιδέες και σχέδια ή να ονειρευτείς νέα οράματα για το που θέλεις να πας στη ζωή σου -με μια γενική έννοια. Σήμερα οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και επαφές μπορεί να σε οδηγήσουν σε νέες ανακαλύψεις σχετικά με θέματα του παρελθόντος.

Αιγόκερος
Ο Ήλιος κινείται στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου ξεκινώντας μια διέλευση ενός μήνα που σε ενθαρρύνει να φτάσεις σε νέα ύψη. Θα είσαι σε θέση να αναλάβεις την ευθύνη ή να αναλάβεις την ηγεσία τις επόμενες εβδομάδες. Είναι μια από τις πιο στοχευμένες περιόδους του χρόνου και γίνεσαι πιο υπεύθυνη. Οι επιδόσεις ή τα επιτεύγματά σου είναι σε υψηλή εστίαση. Οι συζητήσεις, οι σκέψεις, οι πληροφορίες και οι συνδέσεις είναι σημαντικές και μπορεί να σε οδηγήσουν σε νέα ξεκινήματα.

Υδροχόος
Με τη μετακίνηση του Ήλιου στον ηλιακό 9ο οίκο σου εισέρχεσαι σε έναν κύκλο που ενθαρρύνει την προσοχή σου στο πνεύμα σου. Είναι μια υπέροχη εποχή του χρόνου για να εξερευνήσεις νέες ιδέες, να απολαύσεις νέες εμπειρίες και να τολμήσεις. Σήμερα με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή να κινούνται προς ευθυγράμμιση μπορεί να υπάρχει η αίσθηση ότι πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα γύρω σου. Είναι μια ζωτικής σημασίας στιγμή να δεις παλιές συμπεριφορές ή έργα με νέο πρίσμα και να τα αφήσεις πίσω σου.

Ιχθείς
Ο Ήλιος ηγείται του ηλιακού 8ου οίκου σου σήμερα και μέχρι τις 23/10 μπορείς να επικεντρωθείς περισσότερο στη συναισθηματική ή υλική υποστήριξη στη ζωή σου, στις στενές σχέσεις και στην προσωπική ανάπτυξη μέσα σου. Θα μπορούσες να βιώσεις μια επιθυμία για βαθύτερες συνδέσεις με ανθρώπους ή έργα. Μπορεί να είναι μια υπέροχη στιγμή για να εξερευνήσεις ένα θέμα ενδιαφέροντος σε μεγαλύτερο βάθος ή να αναπτύξεις μια ιδιαίτερη σχέση. Με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή να ευθυγραμμίζονται μπορεί να έχεις νέες σκέψεις για οικονομικά θέματα, για πρόσφατες αποφάσεις ή για στενές σου σχέσεις. Συνομιλίες, τυχαίες συναντήσεις ή καινούριες πληροφορίες αλλάζουν την προοπτική σου.

https://www.tlife.gr/

Διαβάστε επίσης