Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επέστρεψαν στην Καλιφόρνια

21/09/2022 | 15:53

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έφυγαν από το Ηνωμένο Βασίλειο δέκα επτά ημέρες μετά τον απροσδόκητο θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Σύμφωνα με το «HELLO!», μία ημέρα μετά την κηδεία της βασίλισσας το ζευγάρι επέστρεψε στην Καλιφόρνια και στα δύο παιδιά τους, τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ.

«Είναι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που έχουν μείνει μακριά τους», ανέφερε πηγή στο Us Weekly.

Σύμφωνα με τους Times, το ζευγάρι βρισκόταν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ κατά τη διάρκεια της ιδιωτικής τελετής ταφής της σορού της μονάρχη.

Λέγεται ότι η παραμονή του Χάρι και της Μέγκαν στη Βρετανία ήταν η αφορμή να επανενωθούν με πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας και ίσως να σηματοδοτεί το τέλος της οικογενειακής διαμάχης με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

 

 ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πάτρα: Τραγωδία στο Ρίο – Βρέθηκε νεκρή 25χρονη

Πάτρα: Σοκάρουν τα ευρήματα στο σπίτι του γνωστού γιατρού – Πλήθος φωτογραφιών και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων ακόμα και τα εγγόνια του!

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Απολογείται ο γυναικολόγος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία – Τι ισχυρίζεται – Άννα Μαστοράκου: Αποτροπιασμός-ΦΩΤΟ

Μαστοράκου για σύλληψη Πατρινού μαιευτήρα: “Αποτροπιασμός σύσσωμης της ιατρικής κοινότητας της περιοχής μας”

Πάτρα: Προφυλακιστέος ο συνταξιούχος γυναικολόγος μετά την απολογία του για την παιδική πορνογραφία

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου