Ραμόνα Βλαντή για Σοφία Χατζηπαντελή: «Έχω θέμα μαζί της, είναι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω»

 

 

Καλεσμένη στο «Happy Day» ήταν το πρωί της Τρίτης η Ραμίνα Βλαντή προκειμένου να σχολιάσει την πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου του GNTM.

Η Ραμόνα που είναι γνωστό ότι δεν μασά τα λόγια της και μερικές φορές είναι ιδιαίτερα καυστική στον λόγο της, αναφέρθηκε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της κουβέντας και στην Σοφία Χατζηπαντελή, την κριτή με τα ιδιαίτερα φρύδια.

Αρχικά , η Ραμόνα Βλαντή σχολίασε τα πρόσωπα που θεωρεί ότι ξεχώρισαν στις οντισιόν. Όπως δήλωσε, κατά τη δική της γνώμη, εκείνη που θα ήθελε να δει στο παιχνίδι είναι η κα. Τίτσα και η κοπέλα με τα μακριά φουντωτά μαλλιά που δεν ήθελε να τα ξυρίσει.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως η 47χρονη που το πρωί πηγαίνει σχολείο και το βράδυ εργάζεται στα απορριμματοφόρα του δήμου Χαλανδρίου, δεν κάνει για μόντελινγκ. «Δεν κάνει η κοπέλα αυτή. Αυτά που έχει περάσει στη ζωή της τα βγάζω στην άκρη. Δεν μπορεί να μην έχεις δεχτεί την Ιωάννα Μπέλα και να δεχτείς την κυρία, ήταν όλα ψεύτικα» είπε χαρακτηριστικά.

Και κάπου εκεί αναφέρθηκε στη Σοφία Χατζηπαντελή κι εξήγησε πως έχει «πρόβλημα» μαζί της.

«Έχω θέμα μαζί της, γιατί ούτε αυτή είναι φυσική. Δεν μπορείς να είσαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω και να ζητάς φυσικότητα», εξήγησε κλείνοντας.

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης