Ελεονώρα Μελέτη: Ξέσπασε on air – «Το θεωρώ πολύ δειλό, πάρα πολύ δειλό»

20/09/2022 | 21:53

 

 

Στον καναπέ της «Ελένης» κάθισε το μεσημέρι της Τρίτης (20/09) η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του MEGA, «MEGA Καλημέρα», Ελεονώρα Μελέτη.

Η ίδια μίλησε για την επαγγελματική της συνεργασία με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, και την προσωπική της ζωή.

«Έχουμε πολλά κοινά, μοιάζουμε στο βάθος αλλά εκδηλωνόμαστε διαφορετικά. Στη δουλειά δεν έχουμε λόγο να διαφωνήσουμε. Πήρα ένα κείμενο το οποίο μου παρέδωσε, μου έβαλε deadline, του είπα να κρατήσει το παιδί, αφοσιώθηκα, μετάφρασα το κείμενο, το παρέδωσα», είπε.

Και πρόσθεσε: «Έψαχνε να βρει ένα έργο φρέσκο που να μην έχει ξανανεβεί στο ελληνικό θέατρο. Του είπα ‘θέλω να δεις μια ταινία’, του έβαλα το ‘Τέλειοι Ξένοι’. Του άρεσε, του είπα ότι θα ήταν ωραίο έργο, πήρε τα δικαιώματα και το κάναμε. Ξεκίνησε χαλαρά, δεν ξέραμε ότι θα καταλήξει εκεί».

Επίσης, έκανε ειδική μνεία στα social media και ξέσπασε για όλους εκείνους που γράφουν ανώνυμα και κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο.

«Βγες ρε και βάλε το όνομά σου, δεν έχεις τα κότσια να υπερασπιστείς την άποψή σου; Βγαίνεις και λες κάτι, βάλε το όνομά σου να δούμε αν θα έχεις το ίδιο θάρρος. Μου βγάζει πολύ… κοτέ όλο αυτό. Βγες με το όνομά σου, με το πρόσωπό σου και έλα να μιλήσουμε άμα θέλεις», ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Το να είσαι πίσω από ένα πληκτρολόγιο με ένα ψευδώνυμο, ότι τι; Δεν έχεις την ευθύνη των λόγων σου; Δεν μπορείς να αναλάβεις την ευθύνη της άποψής σου; Το θεωρώ πολύ δειλό, πάρα πολύ δειλό», κατέληξε.

https://www.in.gr/

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Θλίψη στην Πάτρα: “Εφυγε” στα 52 του ο γνωστός δικηγόρος Σπύρος Σορβατζιώτης – Το Σάββατο η κηδεία του

Πάτρα: Μεθυσμένος αθλητής “στούκαρε” σε σταθμευμένο όχημα στην Ακτή Δυμαίων! (ΦΩΤΟ)

Καραμπόλα στην Πατρών-Πύργου – Επτά τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

Πάτρα: ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο γνωστού εμπόρου! Στο έδαφος ο άνδρας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τραγωδία στην Καποδιστρίου – Βρέθηκε νεκρός 50χρονος στον ακάλυπτο πολυκατοικίας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Μια έκρηξη σε οικοδομή προκάλεσε το μακελειό στα Βορίζια – Πάνω από 2.000 σφαίρες έπεσαν – Κλείνουν σχολεία – Πανικός στα νοσοκομεία