Σπύρος Παπαδόπουλος: Με μελαχρινή συνοδό στο θέατρο μετά τον χωρισμό του από την Νικολέτα Κοτσαηλίδου

20/09/2022 | 18:26

Σελίδα στην προσωπική του ζωή έχει γυρίσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος δύο χρόνια μετά τον χωρισμό του από την ηθοποιό Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

Ο φωτογραφικός μας φακός απαθανάτισε τον ηθοποιό στο θέατρο Άλσος, χαμογελαστό, ευδιάθετο και με παρέα! Στο πλευρό του βρισκόταν μια μελαχρινή γυναίκα, με την οποία έδειχναν να έχουν οικειότητα μεταξύ τους και να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Όπως φαίνεται και στα φωτογραφικά στιγμιότυπα οι δυο τους έφυγαν μαζί μετά το τέλος της παράστασης με τη μηχανή του ηθοποιού, αποφεύγοντας να δώσουν αφορμή για σχόλια.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Σπύρο Παπαδόπουλο με γυναικεία συντροφιά δύο χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Νικολέτα Κοτσαηλίδου, με την οποία διατηρούν άψογες σχέσεις και θα συνεργαστούν την ερχόμενη σεζόν.

Ο Σπύρος Παπαδοπούλος, λοιπόν, επιστρέφει στην τηλεόραση ως πρωταγωνιστής στη νέα σειρά της ΕΡΤ με τίτλο «Κάνε ότι κοιμάσαι», που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 22:00.

govastileto.gr

Φωτογραφία: NDP photo agency

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αναστολή όλη η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας – Είχε εμπλακεί στις υποθέσεις Μουρτζούκου και Πισπιρίγκου

Αχαΐα: Αυτές είναι οι 3 περιοχές που απαγορεύεται το κολύμπι