Νατάσα Ράγιου: Η νέα ζωή στη Ρόδο με τον σύντροφό της – «Ήρθε και με ζήτησε από τον άντρα μου»

Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στον πρώην σύζυγο της

Η Νατάσα Ράγιου και ο σύντροφος της Τζιοβάνι Φαλιέρο ζουν τον απόλυτο έρωτα! Το αγαπημένο ζευγάρι παραχώρησε για πρώτη φορά κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά, όπου μίλησε για την πρώτη τους γνωριμία, τον έρωτά τους, τη ζωή τους στην Ρόδο και τα σχέδια για το γάμο τους.

Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στον πρώην σύζυγο της, με τον οποίο έχει άριστες σχέσεις και αποκαλύπτει ότι γνώρισε τον Τζιοβάνι Φαλιέρο, ενώ ήταν ακόμη παντρεμένη και ότι ο Τζιοβάνι πήγε και τη «ζήτησε» από τον άντρα της.

Για την ζωή της στην Ρόδο η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος ανέφερε «η Ρόδος προέκυψε στη ζωή μου από τον άνθρωπο της ζωής μου Τζιοβάνι Φαλιέρο. Ο Τζιοβάνι είναι αρχιτέκτονας διακοσμητής και ήρθαμε στη Ρόδο για δουλειά του και μείναμε 2,5 χρονιά».

«Για’ μένα η ζωή είναι ένα ταξίδι , η Νατάσα ήταν ο πιο σημαντικός σταθμός» εξομολογήθηκε ο Τζιοβάνι Φαλιέρο και παραδέχθηκε «δεν ήξερα καν ποια είναι η Νατάσα γιατί ταξιδεύω και δεν παρακολουθώ».

Για την γνωριμία τους, ο σύντροφος της παρουσιάστριας αποκάλυψε «με δυσκόλεψε πάρα πολύ η Νατάσα να μου πει το ναι αλλά και εγώ δεν τα παρατάω» και για έναν ενδεχόμενο γάμο είπε «να περιμένετε γάμο, θα γίνει όπως πρέπει».

«Όταν μιλάει για μένα ο Τζιοβάνι είμαι έτοιμη να βάλω τα κλάματα. Κάθε μέρα είναι γιορτή με αυτόν τον άνθρωπο», σχολίασε η Νατάσα Ράγιου.

Στο πώς και πότε επισφραγίστηκε η σχέση της με τον σύντροφό της σημείωσε «η σχέση μου με τον Τζιοβάνι επισφραγίστηκε σε ένα ταξίδι στο Ποζιτάνο της Ιταλίας. Ο Τζιοβάνι επέμενε πάρα πολύ και ήταν το πιο υπέροχο ταξίδι της ζωής μου».

Αναφορικά με το μέλλον της σχέσης τους λένε ότι «μας πρόλαβε ο κορονοϊός και δεν παντρευτήκαμε. Θα παντρευτούμε στο Ποζιτάνο». Για τον χωρισμό της από τον Αλέξη Μεντζελόπουλο «ο χωρισμός από τον Αλέξη Μεντζελόπουλο ήταν δύσκολος σχετικά με τη μετάβαση 20 χρόνια γάμου σε μια άλλη».

Και για τις σχέσεις που έχει η δημοσιογράφος με τον πρώην σύζυγό της τόνισε ότι «η σχέση μου με τον πρώην άντρα μου είναι εξαιρετική».

Για την αρχική τους γνωριμία η Νατάσα Ράγιου αποκάλυψε ότι «τον Τζιοβάνι τον βρήκα πριν τη λήξη του γάμου μου, ήρθε και με ζήτησε από τον άντρα μου» και ο σύντροφός της έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον πατέρα της.

  ΠΗΓΗ tlife.gr

Διαβάστε επίσης