Σούρας για Μάρθα Καραγιάννη: Επιθυμία της ήταν να αποτεφρωθεί αλλά οι Αρχές δεν το επιτρέπουν

Η κηδεία της θα γίνει την Πέμπτη

Θλίψη στο πανελλήνιο έχει σκορπίσει ο θάνατος της Μάρθας Καραγιάννη, που άφησε την τελευταία της πνοή την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου.

Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα, η κηδεία της σπουδαίας ηθοποιού θα γίνει την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι. Συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο “αντίο” στην Μάρθα Καραγιάννη στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Σήμερα, ωστόσο, έγινε γνωστή μία νέα πληροφορία. Η τελευταία επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη ήταν η σορός να αποτεφρωθεί, μία εξέλιξη που δεν επιτρέπουν οι Αρχές γιατί λείπει η υπογραφή στενού συγγενή από το σχετικό έγγραφο που είχε αφήσει η ίδια στη Ντόρα Δούμα.

Ο Δημήτρης Σούρας μίλησε σχετικά με την υπόθεση στην εκπομπή Super Κατερίνα. “Έχω μπροστά μου ένα χαρτί με τα γράμματα της Μάρθας όπου ζητά να μην ταφεί αλλά να καεί. Ζητάει αποτέφρωση. Αυτό το χαρτί το άφησε στην κυρία Δούμα με την υπογραφή της. Πήγαμε τότε σε μια δικηγόρο και μας είπε ότι ισχύει. Στείλαμε το χαρτί για την αποτέφρωση στο ληξιαρχείο και μας είπαν ότι βάσει νόμου αν το χαρτί δεν υπογραφεί από συγγενή 1ου  ή 2ου βαθμού, δεν ισχύει. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε η Μάρθα δεν έχει κανένα συγγενή. Ο μόνος κοντινός της είναι η Ντόρα”, είπε ο ψυχίατρος.

“Δεν μπορώ να μην πραγματοποιήσω την τελευταία επιθυμία της Μάρθας” είπε εμφανώς αναστατωμένη και ταραγμένη στην ίδια εκπομπή η Ντόρα Δούμα.

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης