Στη μνήμη του πατέρα μου, ένα παράπονο...

 

Στη μνήμη του πατέρα μου.......
     Την 1η Αυγούστου αποχαιρετήσαμε με μεγάλη θλήψη τον κ. Γιώργο, πρώην Διευθηντή του τομέα Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων και για χρόνια προϊστάμενο Τεχνικών Υπηρεσιών .
  Μεγάλη εντύπωση έκανε η ηχηρή απουσία τόσο του Δήμου Πατρέων, όσο και των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου και των Συλλόγων Υπαλλήλων της Καθαριότητας του Δήμου στους οποίους συμμετείχε παλαιότερα και είχε συνεργαστεί μαζί τους.
Αν τα ζητούμενα στη Δημόσια Διοίκηση είναι η αμεροληψία , η αντικειμενικότητα και η πολιτική ουδετερότητα, αυτές οι αρχές ήταν που τον χαρακτήριζαν και της οποίες προσπαθούσε να εφαρμόσει και για αυτό έχαιρε της εκτίμησης του συνόλου των συναδέλφων, των εργατών , υπαλλήλων και πολιτικού προσωπικού .
Υπήρχαν όμως και λίγες εξαιρέσεις πολιτικού προσωπικού αντιπολιτευόμενοι και συμπολιτευόμενοι , οι οποίοι όχι μόνο δεν τον αποδέχθηκαν στη βάση της νομιμότητας ,αλλά τον έβλαψαν ηθικά και διοικητικά για να εξυπηρετήσουν πολιτικές αντιθέσεις , μικροκομματικές σκοπιμότητες και δήθεν ταξικές αντιθέσεις.
   Η ακεραιότητα του χαρακτήρα του , η ηθική υπόσταση , η καλοσύνη , το χαμηλό προφίλ , όλη η προσωπικότητα του έμαινε στη μνήμη της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων του Δήμου και των Υπηρεσιών που συνεργάστηκε στο διάβα της υπαλληλικής σταδιοδρομίας του με τον χαρακτηρισμό Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ , αυτό που όλα τα οικονομικά - φιλοσοφικά συστήματα έχουν ως επίκεντρο της θεωρίας τους .
                      
            Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε .....

  ΖΗΝΟΒΙΑ ΜΕΤΑΞΑ