Πάνος Καμμένος: Καταγγέλλει διαδικτυακή απάτη – Επιτήδειοι χρησιμοποιούν το όνομά του

 

 

Ο Πάνος Καμμένος καταγγέλλει ότι επιτήδειοι χρησιμοποιούν το όνομά του για να εξαπατήσουν καταναλωτές μέσω του διαδικτύου

Μεγάλη διαδικτυακή απάτη καταγγέλλει ο Πάνος Καμμένος, αποκαλύπτοντας ότι επιτήδειοι χρησιμοποιούν εν αγνοία του το όνομά του για να πουλήσουν προϊόντα αδυνατίσματος.

Συγκεκριμένα, στο διαδίκτυο κυκλοφορεί μια ψεύτικη διαφήμιση που αφορά στον πρώην υπουργό Εθνικής Aμυνας και το βάρος του. Στόχος της, να πείσει το καταναλωτικό κοινό να αγοράσει το συγκεκριμένο προϊόν που υποτίθεται ότι βοήθησε τον Πάνο Καμμένο να χάσει πολλά κιλά.

«Πώς σε δύο μήνες κατάφερα να ζυγίζω μόνο 69 κιλά από 119» αναφέρει η διαφήμιση ως δηλώσεις του Πάνου Καμμένου, δίπλα στο προϊόν που προωθείται.

Η ανάρτησή του στα social media

Ο Πάνος Καμμένος όταν διαπίστωσε ότι κάποιοι χρησιμοποιούν το όνομά του σε online καμπάνια, ενημέρωσε τους ακολούθους του στο Instagram.

«Είναι απατεώνες. Δεν έχω καμία σχέση με αυτά που γράφουν, ούτε τους γνωρίζω, ούτε έχω χρησιμοποιήσει προϊόντα τους ποτέ. Διαδώστε το» έγραψε, ανεβάζοντας και σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram.

Δεύτερη καταγγελία

Είναι η δεύτερη φορά που ο Πάνος Καμμένος καταγγέλλει απάτη με το όνομά του. Τον περασμένο Ιούλιο, με ανάρτησή του, είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει καμία σχέση με τα προϊόντα αυτά, καλώντας τον κόσμο να μην παρασυρθεί από τη διαφήμιση.

“Κάποιοι απατεώνες χρησιμοποιούν στα social media το όνομα μου φωτό και προφίλ για να προωθήσουν προϊόντα αδυνατίσματος με τα οποία δεν έχω καμία σχέση είναι μαϊμού, μην παρασυρθεί κανένας και κάνετε report”, είχε γράψει τότε ο Πάνος Καμμένος.

Σημειώνεται ότι οι ηλεκτρονικές απάτες που σκαρφίζονται επιτήδειοι για να αποσπάσουν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες δεν έχουν όριο και συχνά παρατηρείται το φαινόμενο να χρησιμοποιούν ονόματα γνωστών προσώπων για να στήσουν «παγίδα» σε χρήστες του διαδικτύου.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης