Πάτρα: Εκδήλωση Αναισθησιολογικής Κλινικής του ΠΓΝΠ (ΦΩΤΟ)

19/09/2022 | 20:19

 

Με αφορμή την ανάληψη καθηκόντων στη θέση της Αναπληρώτριας Καθηγήτριας της Αναισθησιολογικης Κλινικης του ΠΓΝΠ, κυρίας Αρέθα Αδαμαντίας, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση εκ μέρους της ίδιας στον κήπο του Royal Πάτρας το βράδυ της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου 2022.

Πάτρα: Εκδήλωση Αναισθησιολογικής Κλινικής του ΠΓΝΠ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Εκδήλωση Αναισθησιολογικής Κλινικής του ΠΓΝΠ (ΦΩΤΟ)

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής, ο Καθηγητης και διευθυντής της κλινικής κυριος Βογιατζής Γρηγόρης, καθώς επίσης ο πρόεδρος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και διευθυντής της γυναικολογικής και μαιευτικής κλινικής του ΠΓΝΠ, Αντωνάκης Γεώργιος, ο διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας του ΠΓΝΠ και Διευθυντής της Ουρολογικής κλινικής, καθηγητής κυριος Λιατσικος Ευάγγελος, ο καθηγητής, διευθυντής της ορθοπεδικής κλινικής και διευθυντής του χειρουργικού τομέα του ΠΓΝΠ, Μίνως Τυλλιανακης καθώς και η Αναπληρώτρια καθηγήτρια της ΜΕΘ του ΠΓΝΠ, κυρία Φλιγκου Φωτεινή.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Τραγωδία με μία νεκρή στην Κέρκυρα: Μητέρα και κόρη έπεσαν με το αυτοκίνητό τους σε ποτάμι (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Πάτρα – Πύργος: Το κόστος των διοδίων στο νέο αυτοκινητόδρομο

Δυτ. Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξης Μυλωνόπουλος – Ήταν μόλις 48 ετών

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός ντελιβερά από τουλάχιστον τέσσερα άτομα – Αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν, άμεσες συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

Ολυμπία Οδός: Το 2026 ξεκινά η προσπάθεια χρηματοδότησης για το τμήμα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα

Στις 2 μ.μ στην κυκλοφορία ο ολοκληρωμένος οδικός άξονας της Πατρών-Πύργου – Τελετή παράδοσης παρουσία Χρ. Δήμα (ΦΩΤΟ)