Όμιλος Inner Wheel Πάτρας - Βορρά – Ρίου: Διοργανώνει φιλανθρωπική μουσική βραδιά στην Αχάια Κλάους

Μία μοναδική, φιλανθρωπική μουσική βραδιά διοργανώνει στον πανέμορφο και ιστορικό χώρο της οινοποιίας Αχάια Κλάους ο Όμιλος Inner Wheel Πάτρας - Βορρά – Ρίου στις 21 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 8μ.μ..

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη διακεκριμένη Σοπράνο κ. Βασιλική Καραγιάννη την οποία  θα πλαισιώνει η Ορχήστρα Νυχτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης», υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της κ. Βάγιας Ζεπάτου.

Η εκδήλωση διοργανώνεται με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Καρκίνο «Φλόγα».

Η ανιδιοτελής συμμετοχή της Βασιλικής Καραγιάννη ήταν ένας μεγάλος στόχος για τον Ομιλο Inner Wheel, με την πρόεδρό του Μαρία Ασημακοπούλου να δηλώνει ευτυχισμένη για την ανταπόκριση της σπουδαίας καλλιτέχνιδος.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι σε μία τόσο σημαντική εκδήλωση, ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε όλοι μαζί για τη ''Φλόγα'' και τα παιδάκια, που οι ανάγκες τους όπως ξέρουμε  είναι αδιάκοπες και μεγάλες» δήλωσε η Βασιλική Καραγιάννη.  

Σε ότι αφορά το καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης η κ. Καραγιάννη αναφέρει ότι στο πόντιουμ θα βρίσκεται ο καταξιωμένος μαέστρος Αναστάσιος Συμεωνίδης. Το πρώτο μέρος της συναυλίας θα είναι όπερα, με τον σπουδαίο  πιανίστα, Δημήτρη Γιάκα. Στο δεύτερο μέρος, η κ. Καραγιάννη, θα συμπράξει με το σπουδαιότερο σύνολο Νυκτών Εγχόρδων της χώρας την Ορχήστρα «Θανάσης Τσιπινάκης».

Προσκλήσεις διατίθενται στα καταστήματα: «Ανατόλια» Χρήστος Ασημακόπουλος, Οπτικά Καραμούζης και στη «Γωνιά του Βιβλίου» και στο κομμωτήριο E – XELL.