Επιλογή Γνώσης: Μεγάλη προσφορά του φροντιστηρίου σε όλους τους μαθητές του


Ποιόν προσανατολισμό να ακολουθήσω; Ποιό επάγγελμα θα μου ταίριαζε; Tι επαγγελματικές προοπτικές υπάρχουν; Ποιές μεταπτυχιακές σπουδές προσφέρουν τα πανεπιστημιακά τμήματα; 

Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα ερωτήματα που απασχολούν πάρα πολλούς μαθητές.

Ο ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου <<Επιλογή Γνώσης>> Παντελής Μαυρίδης τονίζει  σχετικά:

<< Οι απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά πρέπει να είναι απόλυτα υπεύθυνες και  έγκυρες, αφού θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την εκπαιδευτική και στη συνέχεια την επαγγελματική πορεία ενός μαθητή. Συνεπώς, πρέπει να δίνονται από ανθρώπους με εξειδίκευση και εμπειρία στο συγκεκριμένο τομέα.Γι' αυτό το λόγο το φροντιστήριό μας συνεργάζεται, εδώ και χρόνια, με τον κορυφαίο σύμβουλο σταδιοδρομίας και αναλυτή θεμάτων παιδείας κ. Στράτο Στρατηγάκη και προσφέρει, απολύτως δωρεάν, στους μαθητές του την ηλεκτρονική πλατφόρμα ''Οδηγός σταδιοδρομίας- Σπουδές και επάγγελμα΄΄.

Στην υπερσύγχρονη αυτή πλατφόρμα του κ. Στρατηγάκη μαθητές και γονείς μπορούν να περιηγηθούν ατελείωτες ώρες, όσες φορές το επιθυμούν και να ενημερωθούν για όλα τα θέματα παιδείας, αλλά και για όλη την τρέχουσα εκπαιδευτική επικαιρότητα.Με τον τρόπο αυτό το φροντιστήριό μας έρχεται ως αρωγός στην προσπάθεια των μαθητών να κτίσουν το μέλλον τους με γνώση>>.