Σοφία Αλεξανιάν: Η πρώην παίκτρια του Big Brother δέχθηκε ανήθικη πρόταση από ηθοποιό

 

Η ηθοποιός Σοφία Αλεξανιάν, η οποία συμμετείχε στο Big Brother, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» περιγράφοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως μητέρα που μεγαλώνει ένα παιδί μόνη της.

«Υπήρξαν στιγμές που δεν είχα χρήματα να αγοράσω ούτε μακαρόνια. Υπήρχαν μέρες που έκλαιγα γιατί έβλεπα ότι δεν έχω τίποτα στα χέρια μου, ούτε δουλειά, ούτε χρήματα… Μεγαλώνω μόνη μου την κόρη μου. Από μια λανθασμένη επιλογή συντρόφου στο παρελθόν, προέκυψε το παιδί. Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις ένα παιδί μόνη σου. Πρόσφατα  είχε τεθεί το θέμα των εκτρώσεων. Εγώ παλαιότερα ήμουν πολύ κατά σε αυτό το ζήτημα. Τώρα είμαι υπέρ γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις ένα παιδί μόνη σου. Δεν είμαι η μόνη. Πολλές γυναίκες μεγαλώνουν μόνες τους τα παιδιά τους. Είναι χαρά αλλά είναι και πάρα πολύ δύσκολο» είπε αρχικά η Σοφία Αλεξανιάν.

«Θυμάμαι όταν εργαζόμουν ως βοηθός ενδυματολόγου σε ένα σίριαλ, υπήρχε ένας ηθοποιός από άλλο σήριαλ που γυριζόταν επίσης εκεί που με ρώτησε αν θέλω να παίξω στο θέατρο και μου ζήτησε το βιογραφικό μου για να με έχει στα υπόψιν του. Πήγα να τον δω στο θέατρο, πήγαμε στο καμαρίνι για να του δώσω το βιογραφικό. Το διαβάζει και μου λέει, “επιστρέφω σε λίγο”. Φεύγει και επιστρέφει μετά από ελάχιστα λεπτά με κατεβασμένο το παντελόνι. Δε θα ήθελα να πω το όνομά του και είναι από τους ανθρώπους που δε συμμετείχε στις καταγγελίες αλλά το κάρμα τον εκδικήθηκε και βρίσκεται πλέον σε όλο αυτό τον κυκεώνα που περνάει», δήλωσε η Σοφία Αλεξανιάν

«Όλοι ξέρουμε ποιον εννοώ. Ένιωσα μια ικανοποίηση που βγήκε στη φόρα. Κάποιος δε φοβήθηκε να πει το όνομα ανοιχτά. Υπάρχει λόγος που εγώ δεν το λέω. Δεν το λέω γιατί μέσα μου δεν κρατάω κακία. Το έχω συγχωρέσει. Υποστηρίζω τα θύματα και ξέρω ότι λένε αλήθεια απλά δε θέλω να συμμετέχω σε αυτό. Έζησα τόσο άσχημες στιγμές στη ζωή μου, είμαι τόσο κουρασμένη από δυσάρεστα πράγματα που συνέβησαν, από άλλα που δε θέλω να εμπλακώ και σε άλλα πράγματα δυσάρεστα» ανέφερε η Σοφία Αλεξανιάν.

https://www.govastileto.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ