Ρίο: Ήταν άλλος… στη θέση του πλοιάρχου στο ferry boat! Συλλήψεις από το Λιμενικό

Στη σύλληψη δύο (02) ημεδαπών, ηλικίας 49 και 24 ετών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ρίου, κατά τον κατάπλου Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου στην προβλήτα Ρίου, για παράβαση των άρθρων 306 του Π.Κ. και 219, 220 του Ν.Δ. 187/73Α’ ”περί Κ.Δ.Ν.Δ.”.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του γραφείου ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, στο εν λόγω πλοίο που βρισκόταν στο κύκλωμα δρομολογίων της πορθμειακής γραμμής Ρίου – Αντίρριου, εντοπίστηκε ο Πλοίαρχος του να μη διευθύνει αυτοπροσώπως το πλοίο και να έχει αναθέσει το χειρισμό αυτού στον 24χρονο, ο οποίος ήταν ναυτολογημένος ως ναύτης.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ρίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, αρχικά απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου και στη συνέχεια επετράπη η συνέχιση πλόων του.

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Για το φλας ο άγριος ξυλοδαρμός του οδηγού λεωφορείου – Άφαντος ο δράστης της επίθεσης

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Αίγιο: Για παρακώλυση συγκοινωνιών κατηγορούνται δύο αγροτοσυνδικαλιστές – Δικογραφία και για τον αποκλεισμό στην Αχαγιά

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η Κούλα Ροδοπούλου, μία γυναίκα που άφησε εποχή

Πρωτοφανές περιστατικό στην Πάτρα: 89χρονη θανάτωσε κουτάβια – Ανταλλαγή χτυπημάτων με 25χρονο, της πέταξε πέτρα, τον χτύπησε με σίδερο