Αγώνας Ζωής για μια Θερμοκοιτίδα! Όλα όσα έγιναν στο Δ. Τόφαλος



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεγάλο αθλητικό και μουσικό γεγονός της Πάτρας “Αγώνας Ζωής” Προμηθέας – Περιστέρι bwin στο γήπεδο Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ. Από νωρίς το απόγευμα σημαντικές προσωπικότητες της Πάτρας αλλά και αστέρες της ελληνικής showbiz συναντήθηκαν για καλό σκοπό. 

Τα έσοδα του Αγώνα Ζωής, θα διατεθούν για την αγορά μιας Θερμοκοιτίδας προς την Μονάδα Νοσηλείας Νεογνών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.  

Εκεί ήταν και η Εθελοντική Ομάδα του ΚΕΔΜΟΠ Χάρισε Ζωή για να ενημερώσουν μικρούς και μεγάλους πως μπορούν να γίνουν Δότες Μυελού των Οστών.

Οι καλλιτέχνες μας και οι αθλητές μας, ενημερώθηκαν για το πώς μπορείς να γίνεις Δότης Μυελού των Οστών, ενώ ο τραγουδιστής των 1550, Μηνάς Τσίγκος έγινε Δότης Μυελού των Οστών.

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Αντιπεριφερειάρχη Αχαϊας κου Μπονάνου Χαράλαμπου, του Προμηθέα Πατρών και του κόσμου που παραβρέθηκε στην Εκδήλωση,  ο Οργανισμός Safety Project πλησίασε αρκετά προς το σκοπό, όπου είναι η αγορά της θερμοκοιτίδας. 



Η Δημοσιογράφος και Πρόεδρος του Οργανισμού Safety Project Ελένη Βασιλοπούλου, δήλωσε: "Γνωρίζαμε εξ αρχής όταν αποδεχθήκαμε το αίτημα από την Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, ότι θέτουμε ένα υψηλό οικονομικό πήχη, καθώς μια Θερμοκοιτίδα νέας γενιάς κοστίζει από 20.000 ευρώ και ανεβαίνει σύμφωνα με τον επιπλέον εξοπλισμό.  
Οπότε, το ποσό είναι μεγάλο και ο στόχος ιερός. Αυτό σημαίνει, ό,τι ο Προμηθέας Πατρών θα μας παραδώσει το ποσό των εσόδων από τον συγκεκριμένο αγώνα, υπήρξε επίσης συμμετοχή στο κουτί συλλογής χρημάτων, επιχειρήσεις τις πόλεις μας συνέβαλλαν και ίσως προβούμε και στη δημοσιοποίηση ενός λογαριασμού όπου θα ανοιχτεί αποκλειστικά γι αυτόν τον σκοπό. Άλλωστε, ήταν πολλοί αυτοί οι οποίοι μας στείλανε μήνυμα στα juniorsclub.gr για να μπορέσουν να στηρίξουν οικονομικά το σκοπό μας. 
Προσωπικά, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους όσους πήρατε τα παιδιά σας, τους φίλους σας και ήρθατε στον Αγώνα Ζωής. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον Προμηθέα Πατρών, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τους αγαπητούς φίλους καλλιτέχνες όπου ήρθαν από την Αθήνα για να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας. 
Ο Σεπτέμβριος είναι είναι μήνας αφιερωμένος στη μάχη εναντίον του παιδικού και εφηβικού καρκίνου με απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου. Το Χάρισε Ζωή, με τους Εθελοντές του ήταν εκεί, να ενημερώσει να κάνει νέα μέλη Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Μη ξεχνάτε σας παρακαλώ, λίγο σάλιο δίνετε αρχικά κι αν πράγματι είστε τόσο τυχεροί και βρεθείτε συμβατοί με κάποιο παιδί ή ενήλικα, να θυμάστε ό,τι είστε η μόνη του ελπίδα να ζήσει. Δίνετε λίγο αίμα και έχετε σώσει μια ζωή!" 
Σημαντική και η παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Συντονισμού Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κου Παπαδόπουλου Τάκη, αλλά και του Βουλευτή Αχαΐας κου Άγγελου Τσιγκρή

Εγκάρδιοι υποστηρικτές επίσης, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης-στιχουργός Φοίβος μαζί με τον Managing Director της Spisy, Γιώργο Σταμπόλη!

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ξεκίνησε πριν το τζάμπολ, με ένα εντυπωσιακό μουσικό Grand Opening όπου μαζί με τις τσιρλίντερς, ξεσήκωσε τα πλήθη! 

Ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Σόμμερ, ανέλαβε ρόλο παρουσιαστή της εκδήλωσης!

Στο ημίχρονο το παρκέ πήρε φωτιά με την ροκ  παρουσία των καλλιτεχνών Ρουσσέτου Δημητρόγλου και του Μηνά Τσίγκου από τους 1550!


Ο φιλικός αγώνας ήταν εντυπωσιακός αφού και οι δυο ομάδες Προμηθέας και Περιστέρι bwin έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, με τον Προμηθέα να κερδίζει!!!

Ολόκληρο το πρόγραμμα ήταν πλούσιο με αγαπημένες MASCOT, ξυλοπόδαρους, ακροβατικά, χορό, μουσική και facepainting για όλους!!!

Ο Οργανισμός Safety Project, τίμησε με 2 τιμητικές πλακέτες τις δύο ομάδες για τον "Αγώνας Ζωής για μια Θερμοκοιτίδα", γι αυτό κάλεσε τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαίας, κο Μπονάνο Χαράλαμπο να βραβεύσει τον Προπονητή Βασίλη Σπανούλη, του Περιστερίου bwin, ενώ από την Ομάδα του Προμηθέα το βραβείο παρέλαβε ο Αρχηγός της Ομάδας, Νίκο Γκίκα. 

Επίσης, ο Οργανισμός Safety Project, παρέδωσε τιμητικούς τίτλους στους καλλιτέχνες. Την απονομή έκανε ο Καθηγητής της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών κος Γιαννακόπουλος Γιάννης.