Πάτρα: Διάρρηξη με λεία χιλιάδες δολάρια και ευρώ – Άρπαξαν μετρητά και κοσμήματα αξίας

Αίθουσα Σύνταξης tempo24.news

Διάρρηξη με λεία χιλιάδες ευρώ και κοσμήματα μεγάλης αξίας διαπιστώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε σπίτι στην περιοχή του Πελεκάνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, θύμα διαρρηκτών έπεσε μια ένοικος διαμερίσματος στην Ηρώων Πολυτεχνείου.

Η γυναίκα έφτασε στο σπίτι της και διαπίστωσε ότι η πόρτα της εισόδου είναι παραβιασμένη, με τους διαρρήκτες να έχουν σπάσει τον “αφαλό” της κλειδαριάς.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διαρρήκτες απέσπασαν από το σπίτι, μετρητά και κοσμήματα αξίας χιλιάδων ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, “έκαναν φτερά” 40.000 δολάρια ΗΠΑ και 10.000 ευρώ, τα οποία βρίσκονταν σε χαρτονομίσματα μέσα στο σπίτι. Η αξία των κοσμημάτων υπολογίζεται στα 5.000 ευρώ περίπου.

Η γυναίκα που έπεσε θύμα της διάρρηξης ενημέρωσε την Αστυνομία, ενώ αναμένεται να καταθέσει τις επόμενες ώρες.

 

 

 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο