Ο Όμιλος Εθελοντών “ΑγκαλιάΖΩ” στο 2ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας

Στα Παλαιά Σφαγεία

Ο Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου “ΑγκαλιάΖΩ” Νομού Αχαΐας έδωσε το παρόν με τη συμμετοχή του στο 2ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας το οποίο ξεκίνησε στις 9 Σεπτεμβρίου 2022 και ολοκληρώθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2022 στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών. 

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

"Το τριήμερο αυτό φεστιβάλ στέφθηκε με επιτυχία καθώς η ανταπόκριση του κοινού ήταν εντυπωσιακή και είμαστε διπλά χαρούμενοι που όλοι όσοι συμμετείχαμε καταφέραμε να ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό προωθώντας το μήνυμα του φεστιβάλ που ήταν « Ενότητα-Αλληλεγγύη-Συμμετοχή». 

Η Πρόεδρος και Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου “ΑγκαλιάΖΩ”, Νομού Αχαϊας θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων για την πρόσκληση και την άψογη διοργάνωση, τη Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο της Δερματολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν.Π. «Παναγιά η Βοήθεια» , κα. Χρύσα Οικονόμου για την επιστημονική της συνδρομή στην ενημερωτική ομιλία με τίτλο «Μελάνωμα- πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση», τους 85 φορείς που συμμετείχαν και όλοι μαζί ενώσαμε τις δυνάμεις μας με ενημερωτικές και καλλιτεχνικές δράσεις και προληπτικούς ελέγχους, και τέλος ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας για το ενδιαφέρον που έδειξαν με την τιμητική τους παρουσία".

 

Διαβάστε επίσης