Χασισοφυτεία "μαμούθ" με χιλιάδες δενδρύλλια "ξετρύπωσε" η Δίωξη Ναρκωτικών Πάτρας! Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Μαγνησία

Φωτογραφία αρχείου

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, καθώς εντόπισε μία από τις μεγαλύτερες χασισοφυτείες των τελευταίων μηνών στη χώρα και μάλιστα εκτός έδρας!

Η αστυνομική επιχείρηση, η οποία βρισκόταν σε εξέλιξη εδώ και αρκετό καιρό, σήμερα, είχε την τελική της έκβαση, με τον εντοπισμό σε ορεινή περιοχή της Ζαγοράς Πηλίου, χασισοφυτείας με περίπου 2,5 χιλιάδες δενδρύλλια κάνναβης! Πρόκειται όπως εύκολα γίνεται κατανοητό για ποσότητα «μαμούθ».

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news στην επιχείρηση συμμετείχε πολυμελής ομάδα αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας -που είχε εξάλλου τον γενικό συντονισμό της υπόθεσης- της ΟΠΚΕ Αχαΐας, αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, ακόμα και της ΕΚΑΜ. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι υπήρξε και εναέρια συνδρομή καθώς "σηκώθηκε" drone.

Ενδεικτικό της ποσότητας αλλά και του δύσβατου της περιοχής, είναι ότι τα δενδρύλλια απομακρύνονται με ελικόπτερο Super Puma ενώ στην επιχείρηση συμμετέχουν και φορτηγά!

Δεν έχει ακόμη γίνει γνωστό αν έχουν σημειωθεί συλλήψεις χασισοκαλλιεργητών ή αν πρόκειται για "ορφανή" φυτεία.

Την Πέμπτη εξάλλου αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ