Εκτός OPEN η Αννίτα Πάνια λίγο πριν την πρεμιέρα της - Όλο το παρασκήνιο

 

Η Αννίτα Πάνια επρόκειτο να βρίσκεται στο OPEN κι αυτή τη σεζόν με την εκπομπή «Ανοιχτά», που παρουσίαζε και πέρυσι. Μάλιστα η παρουσιάστρια μετά τις διακοπές της ξεκίνησε την προετοιμασία ενώ ήδη είχαν κλειστεί οι πρώτοι καλεσμένοι. Ωστόσο, στην παρουσίαση προγράμματος του σταθμού, που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, η Αννίτα Πάνια απουσίαζε από το βιντεάκι που προβλήθηκε με όλους τους παρουσιαστές.

Το πρωί της Τρίτης 13/9, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε μέσα από το «Happy Day» πως η Αννίτα Πάνια αποχωρεί από το OPEN λίγο πριν από την πρεμιέρα της. Όπως μετέφερε η δημοσιογράφος, η παρουσιάστρια διαφώνησε με τη διεύθυνση εμπορικού και ο παραγωγός δεν τα βρήκε με το εμπορικό τμήμα με αποτέλεσμα να υπάρξει ρήξη ανάμεσά τους. Η Αννίτα Πάνια αποχώρησε και εκ τότε βρίσκεται σε συζητήσεις για το επόμενο επαγγελματικό βήμα της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η παρουσιάστρια δέχτηκε πρόταση από το Mega προκειμένου να κάνει μια βραδινή εκπομπή, ωστόσο στο τραπέζι έχει πέσει και η ιδέα να συμπαρουσιάζει μία εκπομπή μαζί με τον Ηλία Ψινάκη.

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης