Συνδικαλιστική Αλλαγή: Το πόρισμα της ΕΔΕ που είχε διαταχθεί για το θλιβερό συμβάν στα ΤΕΠ επιβάλλει άμεσες και ουσιαστικές παρεμβάσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοίνωση της παράταξης «Συνδικαλιστική Αλλαγή», αναφέρει:
    

Το πόρισμα της ΕΔΕ, που είχε διαταχθεί για το πρόσφατο θλιβερό συμβάν στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου  ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ, όπως αυτο είδε το φως της δημοσιότητας, επιβάλλει ΑΜΕΣΑ, τον επαναπροσδιορισμό ΟΛΩΝ ΜΑΣ, αρχής γενομένης από την Διοίκηση του Νοσοκομείου, για την οποία ακόμη περιμένουμε να δούμε που θα φθάσει η ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ ΠΛΕΥΡΗ. 
 

Οι Διοικούντες λοιπόν, επιβάλλεται ΑΜΕΣΑ, να "διορθώσουν" τις ΑΔΙΚΙΕΣ που επέβαλλαν σε Συναδέλφους, δια της  υπογραφής του Αν. Διοικητή. Μιλάμε για τις ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕΙΣ και ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ που επέβαλλαν σε Προϊστάμενες, καρατομήσεις και μετακινήσεις οι οποίες θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να επανέλθουν στην πρότερη κατάσταση τους. 
     

Αν δεν το πράξουν  θα επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα μας, ότι δηλ. οι μετακινήσεις έγιναν για άλλους λόγους εκμεταλλευόμενοι δυστυχώς  το θλιβερό γεγονός των ΤΕΠ, πράξη σαφώς ανήθικη και βεβαίως διπλά ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ. Σε αυτήν την περίπτωση εκτιμούμε οτι θα πρέπει να γίνει ΑΜΕΣΑ  σχετική προσφυγή  στα Δικαστήρια γι αυτές τις αδικίες, μηνύοντας παράλληλα τον Αν. Διοικητή, για τον οποίο θα πρέπει να ζητηθεί ΑΜΕΣΑ η  ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ του από την Διοίκηση του Νοσοκομείου, δεδομένου οτι τον βαρύνουν και τα ασφαλιστικά μέτρα της εκπαιδευόμενης Νοσηλεύτριας που αδίκως απέλυσαν, ασφαλιστικά κόλαφος για τον αναπληρωτή, όπως κόλαφος ήταν και το αίτημα του για σύγκλιση  του πειθαρχικού, διαδικασίες που εξέθεσαν αδίκως την αρμόδια σχετικά παραγκωνισμένη  υπηρεσία μας. 
     

Οι εξελίξεις στα της ΕΔΕ, η ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ των ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ στίς ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ τους για τις ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕΙΣ και ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ, η ΑΔΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ και οι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΛΕΥΡΗ, είναι ένα θέμα που σαφώς θα πρέπει να μας απασχολήσει εκ νέου ως Δ.Σ Σωματείου.

Διαβάστε επίσης