Μπιμπίλας για Φιλιππίδη: Ας σηκωθεί να πει μια συγγνώμη σε αυτά τα κορίτσια

Κατέθεσε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου

«Για παρά πολλά χρόνια ήταν ένας άνθρωπος της ζωής μου ο Πέτρος, είχε μεγάλη αγάπη από εμένα. Αυτά που συνέβησαν αυτό το διάστημα με στενoχώρησαν πολύ και δεν μπορώ να το κρύψω. Ανέτρεψαν την αγάπη μου και για την οικογένεια ολόκληρη» σημείωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας καταθέτοντας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όπου δικάζεται ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Όπως είπε, ακόμη και πέρυσι δέχθηκε τηλεφώνημα από ηθοποιό που του αποκάλυψε πως την βίασε. «Γιατί είναι σε ψυχολόγους τόσα κορίτσια; Γιατί έχουν πάει στην Αμερική; Ο Πέτρος ας σηκωθεί να πει μία συγγνώμη σε αυτά τα κορίτσια! Τώρα τα έμαθα αυτά!» φώναξε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Αναφερόμενος στην πρώτη καταγγέλλουσα, που γνωρίζει από την μητέρα της είπε: «Γνώρισα την μητέρα της πρώτης καταγγέλλουσας στον Πέτρο το 2004, πήγα και είπα να την  δει. Του είπα ότι είναι καλή μου φίλη. Του είχα κάνει μια επισήμανση «πρόσεχε μην της την πέσεις γιατί έχει σχέση με τραγουδιστή. Το είπα αυτό γιατί δυστυχώς είχε την τάση να τσιλιμπουρδίζει».

Για τη συνάντηση που είχε με την Ελπίδα Νίνου και την μητέρα της πρώτης καταγγέλλουσας ανέφερε:

«Στο τέλος της παράστασης βρεθήκαμε και οι τρεις. Η Ελπίδα λέει θέλω να σας μιλήσω. Άρχισε να μας λέει ένα απίστευτο ότι η πρώτη καταγγέλλουσα ενοχλεί τον Πέτρο.  Έχει σχέση μαζί του; Αμέσως είπα «μα είναι δυνατόν; Εγώ ξέρω την προσωπικότητα του Πέτρου. Πώς είναι δυνατόν να την πέφτει το κορίτσι στον Πέτρο και όχι ο Πέτρος στο κορίτσι; Μετά από τόσα πολλά χρόνια δεν θυμάμαι τι ειπώθηκε. Θυμάμαι καλά ότι είπε η Ελπίδα «δεν με νοιάζει αν υπάρχει διείσδυση, με νοιάζει ότι η κόρη σου τα ρίχνει στον Πέτρο». Αν η μικρή δεν μίλησε όλα αυτά τα χρόνια, είναι γιατί φοβόταν. Ο Πέτρος γιατί δεν το είπε;

Π: Η πρώτη καταγγέλλουσα καταγγέλλει για δυο περιστατικά βιασμού. Πώς το κρίνετε που η ίδια γυναίκα τον αποκαλεί πατέρα;

Μ: Πιθανόν για να κρύψει από την μητέρα της αυτό που είχε συμβεί.

Π: Στην μητέρα της είπε ότι της έστελνε μηνύματα ο κατηγορούμενος, όχι ότι τον βλέπει σαν πατέρα.

Μ: Αυτό μου είπε η μητέρα της και το μετέφερα. Αν είχαν συμβεί αυτά, θεωρώ ότι η μικρή το είπε για να αποφύγει τη μητέρα της.

Περιγράφοντας τον Πέτρο Φιλιππίδη στα 30 χρόνια γνωριμίας τους, ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του ηθοποιού κι έκανε λόγο για έναν άνθρωπο που σύναπτε σχέσεις με ηθοποιούς στις παρατάσεις του, πληγώνοντας την σύζυγό του.

«Πολύ συχνά ο Πέτρος είχε σχέση με κάποιο από τα κορίτσια στις παραστάσεις του, εν γνώσει της Ελπίδας ή με προσπάθειά της να μάθει με ποια. Το αν ήταν συναινετική η σχέση δεν μπορώ να το ξέρω. Τα κορίτσια αν κάποιος τους την πέφτει επίμονα, μπορεί να είναι εξαναγκαστική – συναινετική».

Νωρίτερα, ολοκλήρωσε την κατάθεσή της η σύζυγος του κατηγορούμενου Ελπίδα Νίνου- μια κατάθεση που αριθμεί 260 σελίδες.

Η μάρτυρας απαντώντας σε ερωτήσεις της υπεράσπισης χαρακτήρισε «εμμονική» την πρώτη καταγγέλλουσα, ενώ για τη τρίτη γυναίκα που έχει καταγγείλει τον ηθοποιό για απόπειρα βιασμού σε αυτοκίνητο στο Παλαιό Ψυχικό, ανέφερε πως κάτι τέτοιο τέσσερα μέτρα από το σπίτι τους δεν θα μπορούσε να συμβεί.

 

ΠΗΓΗ ENIKOS

 

Διαβάστε επίσης