Πάτρα: Παραδόθηκε στην Αστυνομία η ΕΔΕ για τον θάνατο του Θ. Νεμουτιάνου-Θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία για την υπόθεση-Ξεκινά ο πειθαρχικός έλεγχος

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Παραδόθηκε σήμερα το πρωί σε εκπρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας το πόρισμα της ΕΔΕ που διενεργήγθηκε από την 6η ΥΠΕ αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 49χρονος Θεόδωρος Νεμπουτιάνος, όταν μετά από την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" του υποδείχθηκε να μεταβεί στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Το πόρισμα που παρέδωσε στην Αστυνομία ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, αναμένεται να ενσωματωθεί στη δικογραφία για την υπόθεση η οποία σχηματίζεται στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. κατόπιν εντολής του Εισαγγελέα.

Με την ολοκλήρωσή της η δικογραφία θα διαβιβαστεί εν συνόλω στην Εισαγγελία προκειμένου να εκτιμηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες προσώπων για το θάνατο του 49χρονου.

Παράλληλα ξεκίνησε ήδη η πειθαρχική έρευνα από την 6η ΥΠΕ βάσει των στοιχείων της ΕΔΕ. Πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν οτι στη διάρκειά της θα αναλυθούν όλα τα δεδομένα της, καθώς και το εάν προκύπτουν ευθύνες για πρόσωπο ή πρόσωπα που είχαν άμεση ή έμμεση επαφή με τον 49χρονο κατά την άφιξή του στο Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" και στη συνέχεια το πόρισμα της πειθαρχικής μελέτης θα παραδοθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο για τα περαιτέρω.

Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ ενώ παραδίδει το φάκελο της ΕΔΕ σε εκπρόσωπο της Αστυνομίας

Διαβάστε επίσης