Μεγάλη φωτιά στην Αφροξυλιά Ναυπακτίας - Πλησίασε σε σπίτια - Ορατοί οι καπνοί από τον Άγιο Βασίλειο - ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΕΟΤΕΡΑ

ΝΕΟΤΕΡΑ: Σύμφωνα με την Πυροσβεστική "σε συνέχεια προηγούμενου μηνύματος, στην #πυρκαγιά στην περιοχή Αφροξυλιά του δήμου Ναυπακτίας επιχειρούν 62 #πυροσβέστες, με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 22 οχήματα, 6 Α/Φ και 1 Ε/Π. Συνδρομή από μηχανήματα έργου και υδροφόρες Ο.Τ.Α."

ΝΕΟΤΕΡΑ: Καλύτερη είναι η εικόνα στην μεγάλη πυρκαγιά της Αφροξυλιάς με τις πυροσβεστικές δυνάμεις και εθελοντές να συνεχίζουν την δύσκολα προσπάθεια η πυρκαγιά να τεθεί υπο έλεγχο. Όπως θα δείτε στις εικόνες του Nafpaktianews.gr οι ρίψεις των εναέριων μέσων συνεχίζονται με την συμμετοχή πέντε αεροσκαφών και ενός ελικοπτέρου. Στο σημείο βρίσκονται επίσης 15 πυροσβεστικά οχήματα και 30 άνδρες, πεζοπόρο τμήμα , ο περιφερειάρχης της Π.Υ. κ. Μπόκας , ο αναπληρωτής νομού κ. Πετράκης και ο διοικητής της Π.Υ. Ναυπάκτου κ. Χριστοβασίλης επίσης συμμετέχει και η Ελληνοαμερικανική ομάδα έρευνας και διάσωση.

 

 

Ορατοί οι καπνοί από τη μεγάλη φωτιά της Ναυπακτίας, από τον Άγιο Βασίλειο Πατρών:

ΝΕΟΤΕΡΑ:  Τα εναέρια πυροσβεστικά μέσα μόλις έφτασαν και ξεκίνησαν ρίψεις

ΝΕΟΤΕΡΑ: Η πυρκαγιά πλησιάζει σε σπίτια – Νέες εικόνες από το σημείο της πυρκαγιάς τα εναέρια μέσα ξεκίνησαν ρίψεις  και οι επίγειες δυνάμεις ενισχύονται.

Νέα πυρκαγιά στην Αφροξυλιά πολύ κοντά στο σημείο που είχε ξεσπάσει πριν δύο ημέρες.

Σύμφωνα με το nafpaktianews.gr, στο σημείο βρίσκονται δέκα πυροσβεστικά οχήματα και 20 άνδρες ο περιφερειάρχης της Π.Υ. κ. Μπόκας , ο αναπληρωτής νομού κ. Πετράκης και ο διοικητής της Π.Υ. Ναυπάκτου κ. Χριστοβασίλης.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ