Πάτρα: Δύο ληστές "χτύπησαν" τράπεζα στην Ελ. Βενιζέλου - Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛΑΣ - Τι ξέχασαν μέσα στο υποκατάστημα ΝΕΟΤΕΡΑ

 

ΝΕΟΤΕΡΑ ΩΡΑ:11.50: Μετά απο συνεχείς έρευνες των αστυνομικών στην περιοχή εντοπίστηκε ο δίκυκλο με το οποιό, φέρεται, να διέφυγαν οι δύο ληστές. Το δίκυκλο βρέθηκε στην οδό Ευτέρπης , στην περιοχή Αγ. Ιωάννη Πράτσικα και είχε κλαπεί τα μεσάνυχτα της 1ης Σεπτεμβρίου από την περιοχή των εργατικών κατοικιών.   

ΝΕΟΤΕΡΑ: Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 οι δύο ληστές φαίνεται ότι ήσαν όχι μόνο ερασιτέχνες, αλλά και έτρεμαν τρομοκρατημένοι και οι ίδιοι με την πράξη τους! 

Φορώντας περούκες ό ένας έμεινε στην είσοδο του υποκαταστήματος και ο δεύτερος κρατώντας όπλο μπήκε μέσα και απειλώντας τους υπαλλήλους ζήτησε τα χρήματα από τα ταμεία.

Ωστόσο βρισκόταν σε τέτοια σύγχυση, όπως αναφέρουν μάρτυρες, που ξέχασε στην τράπεζα και το μπουκάλι το νερό που είχε μαζί του!

Βέβαια φορούσε γάντια , ωστόσο, οι αστυνομικοί το συνέλεξαν, καθώς μπορεί να είχε τα δακτυλικά του αποτυπώματα εάν είχε πιεί νερό νωρίτερα.

Το ποσό που κατάφεραν να πάρουν δεν πρέπει να ξεπερνά τα 2.000 ευρώ περίπου.

Στην συνέχεια έφυγαν πεζοί και στην συνέχεια χρησιμοποίησαν δίκυκλο που είχε κλαπεί προ ημερών. 

Συναγερμός στην Αστυνομία, καθώς πριν λίγο δύο άτομα λήστεψαν το υποκατάστημα της τράπεζας alfabank στην οδό Ακρωτηρίου και Ελ. Βενιζέλου, στην Πάτρα.

Οι δύο ληστές μπήκαν στο υποκατάστημα φορώντας περούκες απείλησαν υπαλλήλους και πελάτες και πήραν άγνωστο μέχρι στιγμής ποσό και εν συνεχεία αποχώρησαν πεζοί.

Αμεσα αστυνομικοί άρχισαν ένα ανθρωποκυνηγητό καθώς αυτόπτες μάρτυρες είχαν δώσει την περιγραφή τους.

Περισσότερα σε λίγο...

Διαβάστε επίσης