"Μαϊμού" η ληστεία σε βάρος του ταχυδρομικού διανομέα στο Διακοπτό - Πώς ξετύλιξε το κουβάρι η ΕΛ.ΑΣ.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

"Μαϊμού" αποδείχθηκε η ληστεία που καταγγέλθηκε την περασμένη Τετάρτη, σε βάρος ταχυδρομικού διανομέα, από τον ίδιο, στο Διακοπτό, στη διασταύρωση προς Μαμουσιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news ο διανομέας σκηνοθέτησε τη ληστεία και φέρεται να ομολόγησε την πράξη του. Μάλιστα υπέδειξε και το σημείο όπου είχε το χρηματικό ποσό (περίπου 20.000 ευρώ από τα οποία λείπουν 120 ευρώ) και τώρα θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, καθώς αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ψευδούς καταγγελίας και της υπεξαίρεσης.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι αστυνομικοί του Αιγίου και της Πάτρας, με βάση τα στοιχεία, το βιντεοληπτικό υλικό αλλά και το προφίλ του ατόμου, είχαν από την αρχή υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά με την καταγγελία, γεγονός που επειβεβαιώθηκε.

Ο ίδιος είχε καταγγείλει ότι δύο δράστες επιβαίνοντες σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα, φορώντας κράνη και με την χρήση όπλου τον εξανάγκασαν να ακινητοποιήσει υπηρεσιακό όχημα, στο οποίο επέβαινε και του αφαίρεσαν από τσαντάκι που έφερε στο λαιμό, το χρηματικό ποσό των 20.000 χιλιάδων ευρώ.
 

Διαβάστε επίσης