Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον μέλλοντα σύζυγό της

 

 

Τον εκλεκτό της καρδιάς της ετοιμάζεται να παντρευτεί η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία έχει επιλέξει να κρατήσει αυτή τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο γάμος του ήταν να πραγματοποίει τον Σεπτέμβριο, ωστόσο φαίνεται πως τα σχέδια του ζευγαριού άλλαξαν και μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλύψει τη νέα ημερομηνία του γάμου τους.

Μετά την αναβολή του γάμου τους, η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεχόταν αμέτρητα μηνύματα στα social media για τον σύντροφό της με πολλούς να υποστηρίζουν πως είναι φανταστικός.

Η ίδια ωστόσο, αυτή τη φορά θέλησε να εστιάσει στα θετικά σχόλια που δέχεται, αποκαλύπτοντας πως κατάλαβε πως ο σύντροφός της είναι ο ένας.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη λοιπόν, σε πρόσφατο Q&A που έκανε με τους διαδικτυακούς της φίλους, έκανε μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον μέλλοντα σύζυγό της, αποκαλύπτοντας πως κατάλαβε ότι είναι ο άντρας της ζωής της.

«Γιατί δεν υπάρχει άλλος κανένας σαν εκείνον. Το νιώθεις, βγαίνει ένα ένστικτο, ένα συναίσθημα, δεν ξέρω πως να το περιγράψω, απλά κλειδώνεις. Δεν έχω αισθανθεί έτσι ποτέ στη ζωή μου για κανέναν, πάντα όλοι κάτι ήθελαν και θέλουν από εμένα. Όπως με αγαπάει εκείνος δεν με έχει αγαπήσει άνθρωπος, πέρα από τη γιαγιά μου. Με πράξεις, όχι στα λόγια», ήταν τα τρυφερά λόγια της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τον σύντροφό της.

https://www.tlife.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ