"Οι γαμπροί της Ευτυχίας" μεταφέρονται στο Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο Πατρών

Στις 9.30 το βράδυ της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου

Η «Αυλαία» του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου για το μήνα Σεπτέμβριο ανοίγει στις 9.30 το βράδυ της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου στο αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου με την παράσταση «Οι γαμπροί της ευτυχίας». Η παράσταση ανεβαίνει από την Θεατρική Ομάδα «Οι Ταξιδευτές της πρόζας» σε σκηνοθεσία της «Ομάδας δέκα+5».

Οι ταξιδευτές της πρόζας παρουσιάζουν ένα έργο των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη. Μία εξαιρετική κωμωδία η οποία επικεντρώνεται στα αδέλφια Ταρνιάτη, με τον αδελφό να προσπαθεί να παντρέψει την αδελφή του, η οποία αρνείται να ακολουθήσει τη μόδα της εποχής και να γίνει ποθητή, ώστε κι αυτός να μπορέσει να παντρευτεί, καθόσον είναι αρραβωνιασμένος οχτώ χρόνια. Ο τελευταίος γαμπρός που ο Βαγγέλης δείχνει στην Ευτυχία είναι ο Κλεομένης, ο οποίος μετά από το ταξίδι τους στην Ύδρα ερωτεύεται την ανιψιά της οικογένειας. Ωστόσο, την Ευτυχία, θέλει να την παντρευτεί κι ο Κούλης, ο οποίος νομίζει ότι κληρονομεί 120.000 λίρες…

Παίζουν:  Νίκοs Λιόλιοs Μαρία Γιαλυψού Αγγελική Βρεττού Αλεξάνδρα Ξύδη, Κατερίνα Μαντά Αντωνακοπούλου, Ελένη Ηλιοπούλου, Τάκηs Παπανδρέου, Γιάννηs Γκοτσόπουλοs, Φάνηs Γιαλυψόs  Γιώργοs Δημητρακόπουλοs, Τασία Μπιρλή.

Στο ρόλο της Ευτυχίας η Αγγελική Μπιλάλη. Σκηνικά: Κατερίνα Μαντά – Αντωνκοπούλου. 

Η είσοδος σε όλες τις παραστάσεις του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου είναι δωρεάν.

 

Διαβάστε επίσης