Πάτρα: Ανήλικη που έκλεψε αυτοκίνητο δήλωσε στους αστυνομικούς πως είναι…αγόρι-Συνελήφθη μετά από καταγγελίες για επικίνδυνη οδήγηση

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

 

Μία 15χρονη η οποία δηλώνει αγόρι, συνελήφθη από αστυνομικούς για κλοπή αυτοκινήτου.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας, όταν η ανήλικη μπήκε σε σπίτι στην Πάτρα, άρπαξε το κλειδί του αυτοκινήτου από τον ιδιοκτήτη και έκλεψε το όχημα.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε από πολίτες οι οποίοι διαπίστωσαν πως η ανήλικη οδηγούσε επικίνδυνα στο κέντρο της πόλης και άμεσα ξεκίνησαν οι αναζητήσεις. Κατάφεραν να την εντοπίσουν και να την ακινητοποιήσουν. Άμεσα συνελήφθη μιας και δεν διέθετε αστυνομική ταυτότητα και δίπλωμα οδήγησης. Την οδήγησαν στην Ασφάλεια Πατρών όπου και προέκυψε πως είχε κλέψει το αυτοκίνητο.

Πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν πως η κοπέλα δήλωσε ανδρικό όνομα. Μάλιστα η συλληφθείσα φέρεται να έχει απασχολήσει την Αστυνομία και στο παρελθόν για άλλες άλλες παράνομες πράξεις.

 

 

Καλάβρυτα: Κινητοποίηση για δύο πεζοπόρους στη Ζαχλωρού

Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών: Mέτρα προστασίας από τον καύσωνα

Το αστυνομικό δελτίο της Δυτικής Ελλάδας

Παναθηναϊκός: Η Κορίνθιανς στη λίστα των ενδιαφερομένων για τον Τετέ

Τι μπορεί να δείχνει η ημερομηνία της πρώτης περιόδου για την υγεία μιας γυναίκας

Το αρωματικό βότανο που ενισχύει μνήμη και διάθεση – Προστατεύει και από τη νόσο Αλτσχάιμερ

Τρίτο φιλικό για την ΑΕΚ, απέναντι στην Μπέερσοτ

Το πρώτο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης ικανό να φτιάχνει πυρηνικούς αντιδραστήρες