Αχαΐα: Σοκ έπαθαν οι γιατροί από τα τραύματα της 5χρονης που έχασε την ζωή της κάτω από τις ρόδες αυτοκινήτου

Στο κέντρο υγείας της Κ. Αχαΐας μεταφέρθηκε αρχικά το κοριτσάκι

 

Ακόμη και οι γιατροί του κέντρου υγείας που μεταφέρθηκε η 5χρονη υπάστησαν σοκ βλέποντας τα σοβαρότατα τραύαματα που έφερε το παιδί!

Στην θέα της 5χρονης Αννούλας που χαροπάλευε ακόμη και οι γιατροί στο Κέντρο Υγείας Κ. Αχαϊας σοκαρίστηκαν!

«Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιο πράγμα» έλεγαν. Το κοριτσάκι είχε σοβαρό τραύμα σε όλη την κοιλιακή χώρα, στην κυριολεξία «ανοιχτό θώρακα» και όσο και αν προσπάθησαν οι γιατροί με επικεφαλής τον Τάσο Γιακουμή στην Κ. Αχαϊα να «στομώσουν» τα τραύματα φαινόταν αδύνατο. Εκείνη την στιγμή, το μεσημέρι της Δευτέρας έτυχε να υπάρχει ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας. Παρέλαβε το κορίτσι και το μετέφερε στο Καραμανδάνειο, ενώ από την αντίστροφη κατεύθυνση η κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ με διασώστες είχε ξεκινήσει από την Πάτρα για να συναντήσει το άλλο ασθενοφόρο στο μέσον της διαδρομής.

Παρά την τεράστια κινητοποίηση το κοριτσάκι δεν τα κατάφερε! «Εφυγε» κατά την μεταφορά του στο παιδιατρικό Νοσοκομείο. Λίγο νωρίτερα και ενώ βρισκόταν στην παραλία της Κ. Αχαϊα κοντά στις Αλυκές είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 23χρονη κοπέλα με συνεπιβάτιδα τη μητέρα της. Σύμφωνα με όσα είπε η οδηγός, το παιδάκι «πετάχτηκε» ξαφνικά μπροστά της και δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Στην κυριολεξία το «συνέθλιψε» κάτω από τις ρόδες. Στο σημείο συγκεντρώθηκαν οι γονείς του παιδιού. Όπως και στο Καραμανδάνειο, ενώ ήταν ισχυρή η παρουσία της Αστυνομίας, για την αποφυγή επεισοδίων.

Διαβάστε επίσης