Πάτρα - Απίστευτο περιστατικό: Νεαρός κατάπιε ναρκωτικά μέσα στην Ασφάλεια για να τα εξαφανίσει

Αίθουσα Σύνταξης tempo24.news

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Υποδιελυθυνση Ασφαλείας Πατρών το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ένας νεαρός ο οποίος είχε προσαχθεί με φίλο του, από άνδρες της Άμεσης Δράσης, όταν έφτασε ενώπιον του αξιωματικού της Ασφάλειας, έβγαλε από την τσέπη του μία χάρτινη συσκευασία, άνοιξε το στόμα του και την κατάπιε εν ψυχρώ, μπροστά στα μάτια των αστυνομικών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η συσκευασία περιείχε πιθανότατα ναρκωτικές ουσίες.

Όλα έγιναν όταν ο νεαρός εκμεταλλεύτηκε την αναστάτωση που προκάλεσε φίλος του, επίσης προσαχθής, ο οποίος άρχισε να επιτίθεται στους αστυνομικούς, προκαλώντας πανικό.

Ο νεαρός τότε, χωρίς να χάσει στιγμή και εκμεταλλευόμενος την κατάσταση, έβγαλε από την τσέπη του τη χάρτινη συσκευασία και την κατάπιε.

Οι δύο νεαροί, ηλικίας 20 και 25 ετών, προσήχθησαν στην Ασφάλεια για την εξακρίβωση των στοιχείων τους.

Μάλιστα, πηγές του tempo24.news αναφέρουν ότι ο ένας από τους δύο στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές για υπόθεση ναρκωτικών.

Όταν έφτασαν στο αστυνομικό μέγαρο και βρέθηκαν ενώπιον του αξιωματικού υπηρεσίας, ο ένας από τους δύο άρχισε να επιτίθεται σε όσους βρίσκονταν στο γραφείο.

Αυτή τη στιγμή εκμεταλλεύτηκε ο φίλος του, πιθανότατα για να εξαφανίσει τις ναρκωτικές ουσίες.

Και οι δύο προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις με την κατηγορία της αντίστασης κατά της Αρχής, με τους συλληφθέντες να οδηγούνται ενώπιον του Εισαγγελέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ